Service
Winkelwagen
Menu

Knuffels voor honden

Speciaal voor alle brave hondjes heeft Medpets super zachte, lieve en schattige knuffelmaatjes in haar assortiment opgenomen. Deze knuffels zijn leuk om mee te spelen, maar ook fijn om als vertrouwd vriendje tegenaan te liggen. In het brede assortiment vind je onder andere knuffels terug van de populaire merken Disney, KONG en Fuzzle.

Meer informatie

1 - 24 van 137 Producten

Verschillende knuffelmaatjes

De meeste knuffels in het assortiment van Medpets zijn verkrijgbaar in verschillende schattige diersoorten, waaronder beren, giraffes, eenden en zelfs egels! Zo kan jouw lieve viervoeter de 36 centimeter lange Beeztees Pluche Eend overal gemakkelijk mee naar toe nemen door de smalle hals. Of verwen jouw hond met de leuke KONG Stretchezz Tugga. Deze grappige knuffel is in verschillende diersoorten verkrijgbaar. De Stretchezz Tugga heeft een verborgen elastisch touw tussen het hoofd en het lichaam. Dat belooft gegarandeerd speelplezier, want hij bungelt alle kanten op!

Disney

Ken jij alle figuren van Disney? Figuren zoals Minnie & Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Donald Duck klinken jou vast bekend in de oren. Medpets heeft dan ook superleuke speelknuffels van deze bekende figuren opgenomen in haar assortiment. Laat jouw viervoeter knuffelen met Disney Mickey Mouse of plezier maken met Disney Teigertje of Knorretje. Alle Disney figuren zijn voorzien van een pieper voor extra veel speelplezier!

Knuffels voor de allerkleinste viervoeters

Voor de allerkleinste jonge hondjes zijn er ook speciale knuffels om mee te knuffelen. Zo kun je met de Beeztees Puppy Geurlap Sjiepo de geur van het puppynest opvangen. Als je de eerste of tweede keer gaat kijken, kun je het knuffellapje bij de pups leggen. Op deze manier kan jouw pup bij zijn nieuwe huisje toch de vertrouwde nestgeur bij zich dragen. Wil je jouw pup groots onthalen? Bekijk dan de Beeztees XL-Knuffel Bumba, die zeker 70 cm groot is. Tegen deze zachte knuffel kan jouw jonge viervoeter vertrouwd aan liggen!