Service
Winkelwagen
Menu

Farm Food

Farmfood is een familiebedrijf dat in de beginfase gerund werd door Gerrit de Weerd en zijn echtgenote. Tegenwoordig werken naast familie de Weerd veel meer mensen om de productie en distributie van Farm Food producten soepel te laten verlopen.

Meer informatie

1 - 24 van 30 Producten

Daarnaast hanteert Farm Food hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles om zo een goed en zuiver kwaliteitsproduct te kunnen leveren. Alle voeding van Farm Food is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die ook geschikt zijn voor de menselijke consumptie. Daarnaast worden er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of bindmiddelen aan het voer toegevoegd. Zo weet jij zeker dat jouw hond alleen het beste hondenvoer krijgt! Door de jaren heen heeft Farm Food een breed assortiment ontwikkeld met natuurlijke voeding en smakelijke kauwsnacks. Het hondenvoer van Farm Food is bij lage temperaturen geperst. Hierdoor wordt er voorkomen dat belangrijke voedingsstoffen aangetast worden.

Farm Food HE

Farm Food HE is hoogwaardige hondenvoeding voor jouw trouwe viervoeter. Deze voeding is geschikt voor honden van alle leeftijden en bevat geen chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. Dit hondenvoer is geperst, wat er voor zorgt dat de ingrediënten niet aangetast worden. Door de hoge zuiverheidsgraad en lage productietemperatuur wordt de stofwisseling van jouw hond zo min mogelijk belast. Dit hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals Farm Food HE Zalmolie, Farm Food HE Glutenvrij, Farm Food HE Schaap en Farm Food HE Classic.

Farm Food

Farm Food Fresh Menu

Naast droogvoer, heeft Farm Food ook natvoer in het assortiment. Het Farm Food Fresh Menu is een smakelijke en glutenvrije maaltijd met zachtgestoomd vlees. Dit natvoer is geschikt voor een complete maaltijd of als aanvulling van een diepvriesvleesmenu van Farm Food. Dit natvoer bevat geen gevogelte of gemalen bot. Daarnaast is deze voeding een belangrijke bron van prebiotica, die bijdragen aan een gezonde darmflora. Ook deze maaltijd is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals rundvlees of Pens & Hart.

Farm Food Snacks

Farm Food heeft ook verschillende kauwsnacks. Door te kauwen en hun tanden ergens in te zetten, houden honden hun gebit schoon. Dit heeft niet alleen een reinigende werking, het kan ook gebitsproblemen helpen voorkomen. De natuurlijke kauwsnacks van Farm Food dragen bij aan de gezondheid van de kiezen en tanden van jouw hond. De smakelijke traktaties bevatten geen kleur-, geur- of smaakstoffen. Er zijn verschillende lekkere beloningen voor jouw hond verkrijgbaar bij Medpets. Zo zijn er Dental kauwkluiven, Deerhide, Trainers en lamsoren.

Farm Food Melkvoeding

Ben je op zoek naar melkvoeding voor jouw jonge hond of kat? Farm Food No.1 is een complete melkvoeding voor jonge honden, katten en andere zoogdieren. Deze melkvoeding is gemaakt op basis van geitenmelk. Deze voeding kan gebruikt worden als aanvulling of vervanging van moedermelk. Moet jouw dier aansterken? Dan is deze melkvoeding ook een geschikte keuze.