Service
Winkelwagen
Menu

Ecopets

Voor de verzorging en het schoonmaken van en rondom jouw huisdier biedt Ecopets dier- en milieuvriendelijke producten. Ecopets heeft vier krachtige én veilige reinigingsmiddelen ontwikkeld.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

De biologisch verantwoorde reinigingsmiddelen bevatten een minimum aan (of geen) chemische stoffen die schadelijke zouden kunnen zijn voor jouw huisdier of het milieu. Van het reinigen van de kooi en het verwijderen van nare luchtjes als gevolg van een ongelukje tot het wassen van je huisdier; Ecopets heeft het juiste schoonmaak- of verzorgingsmiddel voor jouw harige vriend!

Ecopets Urine Buster

Heeft jouw huisdier een ongelukje veroorzaakt in huis? Met Ecopets Urine Buster zorg je ervoor dat nare geurtjes afkomstig van urine- en braakselvlekken eenvoudig worden geëlimineerd. Dit krachtige reinigingsmiddel is toepasbaar op alle soorten ondergronden en materialen, onder meer op je tapijt en vloerbedekking, kunststof, houten en stenen vloeren en wanden, je meubels en textiel. Doordat Urine Buster alle deeltjes volledig afbreekt, wordt je huisdier niet opnieuw aangetrokken tot de aangetaste plek. Zo wordt voorkomen dat de plek opnieuw gemarkeerd wordt.

Ecopets Potenwax

Wil jij de voetzooltjes van jouw hond of kat extra beschermen tegen pekel, sneeuw en heet asfalt in de zomer? Gebruik dan Ecopets Potenwax! De wax zit in een handige push-up stick en is niet vettig. De wax, op basis van natuurlijke ingrediënten, verzorgen en beschermen de voetkussentjes, zonder dat jouw vloer bezaaid wordt met vettige pootafdrukjes. Ook jouw oudere hond of kat kan baat hebben bij de Potenwax van Ecopets. De wax geeft jouw oudere huisdier namelijk extra grip op gladde ondergronden als parket en tegelvloeren.

Ecopets Krachtige Kooireiniger

De Krachtige Kooireiniger van Ecopets neutraliseert ammoniakgeurtjes en laat een aangename geur van eucalyptus achter in het verblijf van jouw huisdier. Dit product reinigt veilig en grondig oppervlakken van metaal, hout, kunststof en glas. Denk bijvoorbeeld aan de kattenbak, hondenbench, vogelkooi of het konijnenhok. Je kunt de Krachtige Kooireiniger tevens gebruiken als stalreiniger voor de stal van je paard, pony of ander hobbydier.

Ecopets Dierenshampoo

Deze bijzondere dierenshampoo is geheel reukloos en parfumvrij en daardoor zeer geschikt voor dieren met een gevoelige huid. Ecopets Dierenshampoo is geschikt voor alle (huis)dieren en paarden en pony’s. De professionele shampoo is hydraterend en vrij van verdikkingszouten.