Service
Winkelwagen
Menu

Espree

Teri Jones richtte in 1989 Espree op met de wens om haar passie voor dieren te combineren met haar ervaring in de productie van natuurlijke, op Aloë Vera gebaseerde producten. Al van jongs af aan deed Teri mee aan springwedstrijden.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Daarnaast is ze een gepassioneerd hondenliefhebber. Espree heeft Teri dan ook in staat gesteld om een zinvolle bijdrage te leveren aan de dieren die haar zoveel plezier hebben gegeven in haar leven.

Espree begon met een vijftal producten die voornamelijk samengesteld waren voor huisdierprofessionals. De producten werden dan ook al snel favoriet bij deze doelgroep. Naarmate de populariteit van Espree groeide, begonnen de huisdierprofessionals om meer oplossingen te vragen. In de loop der tijd heeft Espree daarop gereageerd door meer dan 75 producten voor honden, katten en paarden te ontwikkelen. De afgelopen 10 jaar is de populariteit van Espree nóg harder gegroeid. Nu met huisdiereigenaren die op zoek zijn naar natuurlijke en biologische producten die de problemen van hun huisdier veilig en effectief oplossen.

Medpets heeft een grote selectie Espree producten opgenomen in haar assortiment voor jouw hond of kat. Bekijk snel wat Espree jouw huisdier kan bieden!

Shampoos en conditioners

Espree heeft een groot aanbod hondenshampoos en conditioners die de vacht van jouw hond en kat doen stralen! Je kunt hier terecht voor shampoos voor huisdieren met een extreem gevoelige huid, tijdens de ruiperiode en met een donkere of lichte vacht. Er zijn shampoos die de vacht en huid onaantrekkelijk maken voor insecten en formules met een rustgevende en kalmerende werking. Voor de allergrootste smeerpoetsen onder de honden is er de Espree Energee Plus Dirty dog shampoo. Deze shampoo heeft een heerlijke geur en dringt tot diep door in de vacht en verwijdert vuil en vettigheid. Houdt jouw kat er absoluut niet van om gewassen te worden? Speciaal voor je kat is de Espree Purr ‘N Natural Foam Cat Shampoo ontwikkeld. Voor deze schuimshampoo heb je bijna geen water nodig. Een vochtige spons of doek is voldoende.

Een groot gedeelte van de shampoos van Espree zijn zowel voor hond en kat geschikt (tenzij anders aangegeven). Voor sommige shampoos is er ook een bijpassende conditioner verkrijgbaar. Je kunt hier ook terecht voor shampoos voor je puppy of kitten.

Verzorgingsdoekjes

Wil je de vacht van je hond reinigen, maar hem niet in bad stoppen? Voor tussen wasbeurten door heeft Espree verschillende verzorgingsdoekjes waarmee je onder meer de poten, huid en vacht kunt reinigen. Ook bestaan er speciale verzorgingsdoekjes voor puppy’s. Wanneer je de oren van je hond wilt reinigen kun je het best de Espree Ear Care Aloe Wipes gebruiken. Wil je traansmeer wegpoetsen? Neem dan eens een kijkje naar de Espree Tear Stain Wipes.

Andere verzorgingsproducten

Ook voor talloze andere verzorgingsproducten ben je bij Espree aan het juiste adres. Hier vind je een grote selectie producten die jouw huisdier kunnen helpen. Van oogspoelingen, traan- en vlekverwijderaars tot balsems en eau de cologne, Espree heeft het! Wij van Medpets zijn groot fan van de Espree Paw Balm, een verzorgende en beschermende balsem voor de voetkussentjes van kat en hond.