Service
Winkelwagen
Menu

Vleessnacks voor Honden

Vleessnacks zijn snacks die voor een groot deel bestaan uit écht vlees. Dit maakt deze snacks 100% natuurlijk zonder kunstmatige ingrediënten. Het is ideaal om een vleessnack als beloning te geven. Honden eten van nature veel vlees en zullen dus gek zijn op vleessnacks.

Meer informatie

1 - 24 van 286 Producten

Verschillende soorten vleessnacks

Er zijn heel veel verschillende soorten vleessnacks. De meest voorkomende zijn gedroogde snacks voor je hond. Je hond kan hier dus lekker op kauwen en zal er enige tijd zoet mee zijn. Door het kauwen zullen de vleessnacks bijdragen aan een schoon en gezond gebit voor jouw hond.

Gedroogde snacks puppy

Gedroogde vleessnacks zijn ook geschikt voor jouw puppy. Zorg ervoor dat niet meer dan 10% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voeding voor jouw hond uit snacks bestaat.

Assortiment gedroogde snacks

We hebben een ruim aanbod aan vleessnacks. Zo zijn er sticks met gedroogd vlees eromheen zoals deze Beeztees Culinaire Kauwstaafjes met Eend of Rund of de Gedroogde Spiering visjes van Kivo Petfood. Ook zijn er vleessnacks voor katten zoals deze Gedroogde Visjes met Kip van Beeztees.