Service
Winkelwagen
Menu

Hondenmanden en hondenkussens

Honden slapen gemiddeld zo’n 12 à 14 uur per dag. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat je maatje een veilige, rustige en comfortabele rustplek heeft. Er is ontzettend veel keuze op de markt, dus we helpen je graag uit te zoeken wat de beste slaapplaats is voor jouw hond.

Meer informatie

1 - 24 van 193 Producten

Dekens en kussens

Wil je voor jouw grote vriend een veilige plek creëren in de bench? Kijk dan eens naar ons assortiment bench kussens en vetbedden voor een warme, absorberende en comfortabele ondergrond. Heb je je viervoeter het liefst dicht in de buurt, maar ben je bang voor beschadigingen aan je meubels? Dan biedt een hondendeken zeker uitkomst. Krassen van nagels op de bank of in de auto zijn hiermee verleden tijd! Gaat je voorkeur eerder uit naar een stevig hondenkussen? We hebben een ruim assortiment in verschillende kleuren, maten en materialen. Zo is er voor iedere hond een passend kussen te vinden. Honden met artrose of andere problemen aan spieren en gewrichten kunnen gebaat zijn bij een orthopedisch hondenkussen. Dit kussen zorgt voor betere ondersteuning, waardoor de kwaliteit van leven voor je hond vooruit gaat.

Hondenmanden

Ook hondenmanden zijn er in allerlei kleuren, maten en materialen. Zo kun je je viervoeter lekker verwennen met een zelfverwarmende hondenmand. Deze mand is gevuld met luchtzakjes die isolerend werken en daarmee de lichaamswarmte van jouw hond reflecteren. Zo blijft de temperatuur van de slaapplaats van je hond tijdens de koudere wintermaanden heerlijk warm. Naast eerder genoemde orthopedische kussens zijn er ook orthopedische hondenmanden. Het lichaamsgewicht van jouw huisdier wordt verdeeld over de mand, waardoor gewrichten minder worden belast. Ideaal voor alle honden, maar in het bijzonder voor honden die actiever, groter of ouder zijn. Speelt jouw hond graag verstoppertje? De fluffy hondenmand is dan zeker een match! Deze mandjes hebben meestal een ronde vorm waarin jouw huisdier heerlijk kan verdwijnen. Door de pluche stof is het mandje extra zacht en heerlijk warm.

Hondenbedden en hondenstretchers

Voor honden die veel last hebben van de koude vloer of graag buiten in de tuin liggen, kan een hondenstretcher een goede oplossing zijn. Een hondenstretcher is lekker licht en daarom makkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Ook is het erg goed voor de houding van je hond. Wil je jouw viervoeter echt flink in de watten leggen? Dan is een hondenbank het ultieme cadeau voor jouw hond. In zo’n overheerlijk hondenbed op poten kan jouw vriendje heerlijk wegdromen!