Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Belcando

De relatie tussen voeding en gezondheid is enorm belangrijk en kan in de loop van het leven van je hond veranderen.

Meer informatie

1 - 19 van 19 Producten

De voedingen van Belcando zijn daarom perfect uitgebalanceerd en gemaakt met een hoog aandeel aan vers vlees. Door ingrediënten van kleine en middelgrote lokale leveranciers te gebruiken, onderscheidt Belcando zich van veel grotere petfoodbedrijven. Zij geloven dat de ingrediënten het verschil maken. Door de hoge beschikbaarheid in het ‘Münsterland’ in Duitsland, wordt alleen vlees van de beste kwaliteit verwerkt in de voedingen van Belcando. Door het vlees vervolgens zelf te bereiden, zijn ze bij Belcando verzekerd van topkwaliteit!

Voor alle leeftijden en voorkeuren

Puppy’s zijn ontzettend veel energie kwijt aan groeien en de wereld ontdekken. Speciaal voor deze levensfase heeft Belcando een passende voeding ontwikkeld. Zo is Belcando Puppy Gravy bijzonder smakelijk. Door een beetje water aan de voeding toe te voegen, ontstaat er een heerlijke en onweerstaanbaar lekkere saus.

Ook voor oudere, gevoelige honden heeft Belcando de uitkomst. Belcando Senior Sensitive is rijk aan gevogelte en makkelijk verteerbare aardappelen en speciaal afgestemd op de behoeften van oudere of gevoelige honden. Zo wordt de op deze leeftijd afnemende activiteit gecompenseerd met het gehalte aan eiwitten en vet, zodat jouw hond zijn of haar gewicht kan behouden.

Belcando Graanvrij

Belcando Graanvrij is zeer geschikt voor honden met voedselallergieën of -intoleranties. De voedingen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor er altijd iets passends tussen zit voor jouw huisdier. Ook met verschillende levensfasen is rekening gehouden. De graanvrije voedingen van Belcando zijn namelijk verkrijgbaar voor puppy’s en voor juniorvolwassen en senior honden.

Belcando Natvoer

De natvoedingen van Belcando bestaan uit vers vlees dat zorgvuldig wordt gekookt. Deze voedingen zijn verkrijgbaar in praktische portiezakjes of in blikjes. Speciaal voor honden met voedselintoleranties of allergieën is er Belcando Single Protein. Dit natvoer wordt gemaakt van 100% puur en kwalitatief vlees van slechts één dierlijke eiwitbron. Dit maakt het zeer geschikt voor honden met voedingsintoleranties of allergieën.