Service
Winkelwagen
Menu

Kivo Petfood

Kivo Petfood staat voor voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat. De mineralen en vitaminen in deze voeding worden gewonnen uit natuurlijke bronnen.

Meer informatie

1 - 24 van 36 Producten

Het gebruik van kunstmatige geur – kleur en smaakstoffen is hierbij uitgesloten en granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummer staan ook niet op de menukaart! Bij Kivo Petfood wordt er waarde gehecht aan de gedachte dat honden en katten kunnen leven zoals de natuur dit bedoeld heeft. Dit wordt waargemaakt door een juiste verhouding aan spiervlees, orgaanvlees en het gebruik van bot/karkas. Net zoals in de natuur biedt Kivo Petfood een breed scala aan diersoorten zodat jouw trouwe vriend voldoende variatie in aminozuren en bouwstoffen binnen krijgt.

Stukje geschiedenis met Opa Bert

Kivo Petfood is opgericht door Opa Bert. Opa Bert was een gepassioneerde hondenfokker met veel bekendheid in het dorp waar hij woonde. Hij fokte niet alleen rassen zoals Mastiffs en Boxers, maar had ook nog een geneeskundige gave. Hij verhielp allerlei kwaaltjes bij honden en later ook bij mensen door het overbrengen van energie. Volgens Opa Bert hoorde hier ook een natuurlijke voeding bij. Een voeding geïnspireerd op prooidieren van wolven uit de natuur. Hij vond namelijk dat honden het gezondst blijven wanneer zij voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt. Zo ontwikkelde hij een eigen unieke receptuur. Zo was Kivo Petfood geboren. Kivo Petfood was met Opa Bert een van de eerste op de Nederlandse markt die met vers vlees voor honden begon! Dit maakt dat Kivo Petfood zichzelf als een van de oudste KVV merken van Nederland mag noemen.

Assortiment

Wil je nu Kivo bestellen? Dit kan bij ons! We hebben een breed aanbod van Kivo vers vlees en Kivo hondenvoer! Ook hebben we Kivo Puppyvoer! Lees hier onder wat we allemaal aanbieden.

Gestoomde maaltijd

Een van de producten uit het assortiment van Kivo Petfood zijn onder anderen de Kivo Gestoomde maaltijden. Deze worstjes hebben een houdbaarheid van maar liefst 18 maanden buiten de vriezer of koelkast. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken als vervanger voor vers vlees voor op bijvoorbeeld een vakantie.

Droogvoeding

Een andere populaire lijn zijn de graan- en glutenvrije droogvoeding voor honden! Het zijn brokjes op maat gemaakt voor elke hond in een koudgeperste natuurlijke vorm. Neem eens een kijkje bij bijvoorbeeld Kivo Petfood Verse Eend Graanvrij of Kivo Petfood Verse Kip Glutenvrij.

Snacks

Snacks kunnen natuurlijk niet ontbreken! Net zoals de overige voeding zijn de snacks natuurlijk en gezond. Neem bijvoorbeeld de Kivo Spiering of de Kivo Bullepees Gezaagd.

Supplementen

Naast complete voeding biedt Kivo ook supplementen aan waarmee je het dagelijkse voedingspatroon kunt verrijken. Zo is er bijvoorbeeld de Kivo Petfood Schotse Zalmolie dat rijk is aan Omega 3 bij gewrichts -of huidproblemen. Of Kivo Petfood Vloeibaar Schapenvet met Knoflook & Zeewier dat rijk is aan Omega 3 en 6 en Vitamine A en D.