Service
Winkelwagen
Menu

Linda

Als trotse eigenaar van een kat, dien je een aantal benodigdheden in huis te halen. Eén van de belangrijkste items is dan toch wel de kattenbak. Linda heeft voor jouw kattenbak speciale kattenbakzakken en kattenbakvulling.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Linda Kattenbakvulling

De Hout Kattenbakvulling van Linda bestaat uit 100% geperste houtkorrels en is daarmee een milieuvriendelijk product. Deze vulling heeft een fijne houtgeur, waardoor je merkt dat nare luchtjes minder prominent aanwezig zijn. Door de uitwerpselen van je kat regelmatig uit de bak te scheppen, hoef je de kattenbak minder vaak in zijn geheel te verschonen. De houtkorrels zijn zowel als kattenbakvulling en bodembedekker (voor in de vogel-, konijnen- of knaagdierenkooi) geschikt.

Linda Kattenbakzakken

De kattenbak verschonen is niet het leukste klusje wat er bestaat. Om het verschonen van de kattenbak een stukje aangenamer te maken, heeft Linda de Kattenbakzakken ontwikkeld. Zodra je de zak in de lege kattenbak hebt gestopt, kun je er een vulling over heen strooien. Wanneer de kattenbak verschoond moet worden, kun je de zak inclusief vieze inhoud dichtknopen en direct weggooien.