Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Pet Head

Pet Head producten zijn er in allerlei verschillende soorten en geuren, voor iedere hond de perfecte haarverzorging.

Meer informatie

1 - 16 van 16 Producten

n 2007 werd Pet Head opgericht door Kyara Mascolo, de oorspronkelijke maker van de haarverzorging producten van Bed Head. Haar onvoorwaardelijke liefde voor dieren inspireerde Kyara om de Pet Head lijn te beginnen.

Vachtverzorging waar een luchtje aan zit

De huid van katten en honden heeft een andere zuurtegraad dan de huid van mensen. Het is dus belangrijk om vachtverzorging te gebruiken die speciaal ontwikkeld is voor de katten- en hondenhuid. In het assortiment van Pet Head vind je verschillende lekker geurende (droog)shampoos, conditioners en deodorant sprays.

Ruiperiode

Wanneer jouw hond of kat in de rui is, kun je hem wassen en verzorgen met de De Shed shampoos en conditioner van Pet Head. Deze verzorgingsproducten dragen bij aan de verwijdering van overtollig haar bij de hond of kat. Daarnaast ruiken de shampoos en conditioners naar aardbei of watermeloen.

Geen water nodig

Niet alle katten en honden houden van water. Speciaal voor deze huisdieren heeft Pet Head droogshampoo ontwikkeld. Hierbij kun je de vacht van jouw hond of kat verzorgen zonder dat er een druppel water aan te pas komt. De droogshampoos ruiken naar bosbessenmuffins of aardbeienlimonade.