Service
Winkelwagen
Menu

Grizzly

Grizzly Pet Products wil graag bijdragen aan de verbetering van de levensduur en kwaliteit van jouw dier. Zo is Grizzly Pet Products gespecialiseerd in de productie van natuurlijke producten op basis van wilde zalm uit Alaska. Een bekend voorbeeld hiervan is de Grizzly Zalmolie! De producten van Grizzly zitten vol omega-3 vetzuren.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Grizzly zalmolie

De Grizzly Zalmolie is een natuurlijk voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor honden en katten. Dit supplement bestaat uit wilde zalmolie uit Alaska en het extract van rozemarijn. Door de zalmolie is dit product rijk aan omega-3 en -6 vetzuren. Dit supplement kan gebruikt worden bij een droge huid, een doffe vacht en bij dieren die krabben of slecht eten.

Starten met Grizzly zalmolie

Het is aan te raden om jouw hond of kat in een langzaam tempo te laten wennen aan de Grizzly zalmolie. De zalmolie heeft een heerlijke vissmaak, die de meeste honden en katten zeer lekker vinden. Doordat jouw huisdier al lange tijd dezelfde voeding krijgt, zal hij wel even moeten wennen aan de nieuwe smaak. Is jouw hond of kat gewend aan de zalmolie? Dan zal hij waarschijnlijk niets anders meer willen!