Service
Winkelwagen
Menu

Medische Benodigdheden voor Paarden

Onder de categorie medische benodigdheden voor paarden zijn producten te vinden die je kunt gebruiken nadat jouw paard bijvoorbeeld een verwonding heeft opgelopen. Medpets.nl biedt diverse producten aan voor het desinfecteren en verzorgen van verwondingen bij jouw paard.

Meer informatie

1 - 24 van 156 Producten

Zo zijn er verschillende desinfecterende en het genezingsproces bevorderende wondsprays, wondcrèmes en wondzalven van onder andere de merken Acederm, Aluspray, Dermiel, Ecostyle, Groene Os en Puur. Naast wondverzorgingsproducten bevat deze categorie verschillende producten met betrekking tot de verkoeling van je paard na een training, bij blessures of tijdens warme zomerdagen. Denk hierbij aan verschillende koelgels, zonnebrandcrèmes, koeldekens en sprays.

Wondbescherming

Deze sub-categorie bevat diverse producten om de verwondingen van jouw paard te beschermen tegen vuil. Denk hierbij aan bandages of wondverband. Daarnaast zijn er vele soorten gels of sprays die extra ondersteuning kunnen geven tijdens de behandeling van een wond. Een bekend product in deze sub-categorie is Traumeel S. Dit product biedt ondersteuning in herstelperiodes en is beschikbaar in een gel- en tabletvariant. De gel variant is in het bijzonder geschikt om te gebruiken bij paarden die gevoelig zijn op de singel. Een ander populair product uit deze categorie is Betadine. Betadine is een bekend ontsmettingsmiddel dat extra verzorging geeft aan de desinfectie van kleine en ondiepe snij- of prikwonden. Het middel voorkomt en behandelt infecties van kleine en grote wonden om zo littekens te voorkomen. Dit middel is verkrijgbaar als oplossing, shampoo en scrub.

Verkoeling

In deze sub-categorie vindt je allerlei verkoelingsproducten die nodig kunnen zijn om jouw paard te koelen na trainingssessies, blessures of tijdens warme zomerdagen. Een populair product is de Synovium Arnica Hydro gel. Deze koelgel is gemaakt ter behandeling / verzorging van de spieren en pezen na het sporten. Deze gel dringt diep door en ondersteunt hierdoor erg goed! Een ander populair verkoelingsproduct is de Cavalor Ice Clay. Dit is een natuurlijke klei met essentiële oliën en mineralen om de overbelaste benen te helpen koelen en ontspannen.