Service
Winkelwagen
Menu

Waldhausen

Anton Waldhausen heeft altijd als doel gehad producten te maken van hoge kwaliteit met een goede prijs-prestatie verhouding.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

In 1850 zette hij een winkel op gespecialiseerd in zadels. Waldhausen zijn zadels werden al snel populair door hun uitstekende kwaliteit. Henri Waldhausen, de zoon van Anton Waldhausen, breide het assortiment uit met ander lederen uitrusting. In 1895 was Waldhausen de grootste zadel- en leer retailer in Duitsland. Waldhausen is enorm gegroeid en heeft tegenwoordig meer dan 12.000 producten zijn beschikbaar in meer dan 70 landen.

Paardendekens

Er zijn twee verschillende dekens van het merk Waldhausen bij Medpets verkrijgbaar. Namelijk een staldeken en een fleece deken. Beide zijn de dekens gemaakt van polyester en comfortabel voor het dier om te dragen. De Fleece Deken Economic is speciaal ontwikkeld voor het warmhouden van je paard of pony.

Verzorgingsproducten

Voor het verzorgen van je paard of pony heeft Waldhausen ook verschillende producten beschikbaar. Zoals manenborstels, een manenkam, elastiekjes, een hoefwasborstel, poetshandschoenen, een spons en een hoefkwast in een potje.

Halsters en lijnen

De halsters van Waldhausen zorgen voor een optimale drukverdeling en zijn verstelbaar zodat ze perfect passen om het hoofd van je paard. Ook is er een halster met bont verkrijgbaar voor extra comfort. Er zijn verschillende halstertouwen en lijnen verkrijgbaar.

Bescherming

Ook verkoopt Waldhausen producten ter bescherming van jouw paard. Zo beschermen de strijklappen de achterbenen, de peesbeschermers de voorbenen en zijn er verschillende bandages voor extra bescherming van de benen van je paard of pony.