Service
Winkelwagen
Menu

Medische Verzorgingsmiddelen Hond

Meer informatie

1 - 24 van 69 Producten

In de categorie medische hulpmiddelen voor honden vind je verschillende hulpmiddelen voor het toedienen van bijvoorbeeld tabletten, vloeistof of poeder. Een mogelijkheid voor het toedienen van tabletten is de Easypill. Dit is een kneedbare, deegachtige substantie waarmee je de vorm en smaak van een tablet kunt maskeren. Door de Easypill om een tablet heen te kneden alvorens je het aan jouw hond geeft, vergroot je de kans dat jouw hond de tablet in de bek wil nemen en doorslikt. Ook de pillenschieter kan een uitkomst zijn. Je klemt de pil in de punt van de pillenschieter, vervolgens open je de bek van jouw hond en brengt de pil met de pillenschieter zover mogelijk achter in de keel. Zo moet jouw hond het medicijn wel meteen doorslikken en kan het niet meer uitgespuugd worden.

Andere medische hulpmiddelen die van pas kunnen komen, zijn bijvoorbeeld een thermometer, tabletdeler, nageltang of latex handschoenen.

Ook de Carelift behoort tot de categorie medische hulpmiddelen voor honden. De Carelift biedt ondersteuning aan oudere, gewonde of invalide honden. Het harnas wordt bevestigd om de voor- en of achterhand van de hond, zo kun je jouw hond optillen of ondersteunen tijdens het lopen.

Honingzalf

Honingzalf of honinggel ondersteunen het herstellend vermogen van de huid bij wonden. De zalf of gel is op basis van honing, honing helpt om de huid te reinigen van bacteriën en werkt verzachtend. Dit bevordert het herstel van de verwonding bij jouw hond.

Puppy’s

Speciaal voor de mensen met nestjes puppy’s, heeft Medpets.nl een ruim aanbod met diverse materialen die je nodig hebt bij een nestje. Denk hierbij aan thermometers, onderleggers, warmtelampen en puppy flesjes. Ideaal om te gebruiken als je een pup moet bijvoeren! Daarnaast is het ook gemakkelijk te combineren met één van onze varianten aan puppymelk.