Service
Winkelwagen
Menu

Orozyme

Een gezond gebit is erg belangrijk. Net als mensen kunnen honden en katten last krijgen van tandplak en tandsteen. Na een tijdje kan het tandvlees gaan ontsteken. Het tandvlees wordt rood en kan zelfs gaan bloeden. Ontstoken tandvlees kan vervolgens weer leiden tot infecties elders in het lichaam, doordat ongewenste micro-organismen via de mond in de bloedbaan terecht komen.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Mondhygiëne

Het gebit kun je regelmatig laten controleren op tandsteen door je dierenarts. Tandsteen zal verwijderd moeten worden onder narcose door een dierenarts. De vorming van tandsteen kan echter voorkomen worden, door preventief het gebit van jouw dier schoon te houden. Dit kan door middel van tandenpoetsen, maar ook door het toevoegen van een supplement aan het voer.

Middelen

  • Tandenpoetsen is een optie om het gebit van jouw dier schoon te houden. Begin hiermee zo vroeg mogelijk, zodat jouw dier het makkelijker accepteert.
  • Brokken en kauwsnacks helpen het gebit schoon te houden door de structuur en het kauwen.
  • Tevens zijn er diverse supplementen die helpen om tandplak en tandsteen te voorkomen.

Orozyme

De producten van Orozyme bevatten een enzymsysteem dat bijdraagt aan het voorkomen van tandplak en tandsteen. Ze zijn een aanvulling op een goede mondhygiëne. De Bucco Fresh producten van Orozyme bevatten een extract van algen. Deze algen produceren een stof die calcium bindt. Calcium is weer een bestanddeel van tandsteen.

Assortiment

Met de producten van Orozyme zorg je ervoor dat het gebit van je hond gezond en fris blijft. Voorkom tandplak en een slechte adem door het gebit van je hond te verzorgen. Orozyme heeft verschillende opties om dit te doen. Je kunt kiezen voor snacks, kauwsticks- of strips waarmee je hond op een speelse manier zijn gebit reinigt. Verder kun je ook kiezen voor anti-plak vloeistof of poeder die je kunt mengen door het drinkwater of voer van je hond. Tot slot heeft Orozyme natuurlijk ook de traditionele tandpasta.