Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Puppy brokken

Goede voeding is essentieel voor gezonde groei van je pup. Deze speciaal ontwikkelde brokken voldoen aan hun specifieke voedingsbehoeften. Bovendien ondersteunen droge brokjes het behouden van een gezond gebit.

Meer informatie

1 - 24 van 163 Producten

De beste puppy brokken

Welke brokken het beste zijn voor je pup, hangt af van verschillende factoren en is per hond verschillend. Zo zijn er standaard puppy brokken, graanvrije puppy brokken en hypoallergene puppy brokken. Kom je er niet aan uit? Neem vrijblijvend contact op met onze dierenarts voor advies!

Standaard puppy brokken

Wanneer je pup geen speciale voedingsbehoeften heeft, kun je gewoon standaard puppy brokken geven. Deze brokken zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen en bevatten weinig vocht. De brokken zorgen voor een gezonde en gelukkige start voor je kleine viervoeter.

Graanvrije puppy brokken

Wanneer je puppy gevoeliger is voor voeding, zijn graanvrije brokken een uitkomst. Graanvrije brokken zijn licht verteerbaar en vrij van granen die soms voor irritaties kunnen zorgen.

Hypoallergene puppy brokken

Heeft jouw pup last van voedselallergieën en ervaart hij jeuk rondom zijn kop? Dan zijn de hypoallergene puppy brokken ideaal. Dit voer minimaliseert al deze ongemakken.