Service
Winkelwagen
Menu

Carhartt

Carhartt is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van werkkleding voor de echte outdoor-liefhebbers, harde werkers binnen sectoren als bouw en productie, inclusief agrariërs en veeboeren maar ook voor de trouwe viervoeters die deze harde werkers vergezellen! Het bedrijf werd opgericht in 1889 door Hamilton Carhartt en tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de Carhartt familie. De werkkleding van Carhartt biedt een verscheidenheid aan kenmerkende eigenschappen, zoals het gebruik van premium stoffen, robuuste constructies, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden, en royale functionele zakken.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Carhartt Pets

Carhartt levert al 132 jaar lang de beste duurzame kleding en accessoires voor hardwerkende Carhartt baasjes, en nu ook voor Carhartt Pets zelf! Accessoires zoals honden jassen, dekens, bedden en riemen zijn ontwikkeld met alle Carhartt-kennis zodat jij jouw Carhartt Pet kan verwennen met iets speciaals. Het uiterlijk van de accessoires voor honden matched met dat van hun baasjes. Zo kunnen jij en je viervoeter er samen lekker op uit en passen jullie outfits perfect bij elkaar.

Carhartt kwaliteit

De producten van Carhartt zijn gemaakt van zorgvuldig gekozen materialen zoals duck- en denimstoffen. Met verschillende technologieën zoals de Rain- en Storm defender technology wordt het buiten werken stukken makkelijker en comfortabeler gemaakt. Carhartt werkkleding is oersterk en zorgt ervoor dat je soepel kunt bewegen. Dit geldt ook voor de hondenjassen, honden harnassen en halsbanden. Stevig materiaal dat werk- en trek bestendig is. Zo kan jouw viervoeter lekker zijn gang gaan zonder dat jij als baasje bang hoeft te zijn dat zijn accessoire stuk gaat.

Carhartt en zichtbaarheid in het donker

Om ervoor te zorgen dat je viervoeter goed zichtbaar in het donker is, heeft Carhartt ook een aantal reflecterende producten ontworpen. Zo hebben de hondentuigjes, harnassen en riemen reflecterende naden en bestaat er ook een verlichte hondenhalsband met een rood lampje dat zorgt voor duidelijke zichtbaarheid in het donker. Met Carhartt kunnen jij en je viervoeter zich dus perfect in elke situatie bivakkeren.