Service
Winkelwagen
Menu

Julius K9

Julius K9 is opgericht in 1997 door Gyula “Julius” Sebő. Het bedrijf staat voor het comfort van de hond, maar ook voor de bescherming, verzorging en ontwikkeling van relaties tussen honden en hun eigenaren. Julius K9 vindt het belangrijk dat honden ons kunnen vergezellen in ons dagelijks leven, op zoveel mogelijk plekken en zo vaak mogelijk. Daarom hebben zij praktische en betrouwbare uitrusting ontwikkeld voor jouw hond. Deze uitrusting is gemakkelijk in gebruik en comfortabel voor jouw hond om langere tijd te dragen. Er is een geschikt harnas voor elke hond en elke activiteit.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Julius K9 stoer en robuust

De hondentuigjes van Julius K9 hebben een speciaal ontwerp waardoor je betere controle hebt over jouw hond. De hondentuigjes van Julius K9 zijn een alternatief voor een traditionele halsband. Bij een traditionele halsband wordt de nek van jouw hond belast wanneer hij gaat trekken. Met het Powertuig en IDC Powertuig wordt de druk verdeeld over de borstkas.

De modellen van Julius K9 zijn tevens uitgerust met verschillende innovatieve details zoals een handvat, reflecterende strepen, een zaklamphouder op de kleinste maten van het Powertuig en een roestvrijstalen ring waaraan je een riem kunt bevestigen. De harnassen zijn gemaakt van een kras- en waterbestendige stof, die toch ademt. De hondentuigjes van Julius K9 staan ook bekend om hun duurzaamheid en hoge kwaliteit. De tuigjes zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren. Hierdoor kun je een perfecte match maken met jouw viervoeter! Wist je dat er zelfs een harnas is in camouflage print?

Draagcomfort

Draagcomfort staat bij Julius K9 hoog in het vaandel, daarom kun je de tuigjes met behulp van riemen en gespen passend maken voor jouw hond. Het tuig zal zich al snel ergonomisch vormen rond het hondenlichaam, waardoor hij erg comfortabel aanvoelt. Het materiaal van de hondentuigjes zijn ademend en vriendelijk voor de huid.

Julius K9

Personaliseer jouw hondenharnas

Is jouw hond een diva, boefje of een echte charmeur? Met de leuke labels van Julius K9 kun je het hondenharnas van Julius K9 personaliseren. Op de labels staan leuke woorden, zoals bodyguard, princess, macho en diva. De labels zijn gemakkelijk op het harnas te plaatsen met klittenband. Hierdoor kun je ook gemakkelijk wisselen met een andere labels. Wist je dat de labels reflecterend zijn? Zodat ze ook zichtbaar zijn in het donker. De kleine labels zijn geschikt voor hondenharnassen van maat baby 1 tot maat 0. De grote labels zijn geschikt voor hondenharnassen van maat 1 tot en met 4. Welk label past het beste bij jouw viervoeter?

Julius K9 muilkorf

Naast hondenharnassen heeft Julius K9 ook een mooie lederen muilkorf in het assortiment. Deze zwarte muilkorf van koeienhuid is geschikt voor honden die kunnen bijten uit angst of juist agressief gedrag vertonen naar andere honden. De muilkorf kan ook een uitkomst bieden tijdens spannende uitstapjes, bijvoorbeeld naar de dierenarts of de trimsalon. Door de band over het voorhoofd blijft de muilkorf goed en comfortabel zitten. Deze muilkorf is beschikbaar in verschillende formaten. Zorg er altijd voor dat je jouw hond goed opmeet, zodat je de beste maat kunt aanschaffen.