Service
Winkelwagen
Menu

Rieten hondenmand

Ben jij op zoek naar een comfortabele hondenmand die ook nog eens mooi bij je interieur past? Dan is een mooie rieten hondenmand misschien wel iets voor jou! Een rieten hondenmand is een echte eyecatcher voor in de kamer. Door de natuurlijke kleur is het visueel erg aantrekkelijk. De meeste rieten manden hebben ook een hogere rand, wat ideaal is voor je hond om lekker tegenaan te leunen. Het is natuurlijk ook wel belangrijk dat je hond lekker comfortabel kan genieten en ontspannen in de rieten hondenmand. Bij Medpets bieden we verschillende soorten mooie rieten hondenmanden aan.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Comfort

Zo heb je de comfortabele 51 Degrees North Rattan Cover Bed met een fake fur cover. De slaapplek van je hond wordt zo nog zachter en warmer. Daarnaast is het ook nog eens een mooie rieten hondenmand op pootjes. Een andere optie is de Trixie Rieten Hondenmand – Grijs. Deze mooie rieten hondenmand in de vorm ovaal beschikt over een binnen voering en kussen voor extra comfort.

Rieten hondenbank

Lekker samen met je hond ontspannen op ieder een eigen bank, heerlijk toch? Met de Happy House Rieten Bank kun je samen met je hond vanaf de bank genieten van de leukste dierenprogramma’s!