Service
Winkelwagen
Menu

Biestwinkel

Biestwinkel is een merk van Arts Food Products. Ze zijn gespecialiseerd in het inzamelen van biest van de eerste melk die moederdieren aan hun jongen geven. Deze biest, ook wel colostrum beschikt over alle voedingsstoffen die een jong dier nodig heeft om de eerste levensweken goed door te komen. Biestwinkel biedt supplementen aan voor honden, katten, paarden en kleine huisdieren die bijdragen aan de darmgezondheid van jouw huisdier.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Biest

Biest bevat alle componenten die een pasgeboren dier door de eerste levensfase helpt. Het bevat voedingsstoffen die een goede darmgezondheid ondersteunen. Het draagt tevens bij aan de groei en de ontwikkeling van jonge dieren en ondersteunt ook de darmwerking en algehele gezondheid van oudere dieren. De biestsupplementen dragen op deze manier bij aan de algehele gezondheid van honden, katten, paarden, pony’s of knaagdieren. Biestwinkel gebruikt biest van de koe aangezien deze biest voor alle zoogdieren gebruikt kan worden. Alleen de biest die het kalf niet meer nodig heeft, wordt verzameld en geanalyseerd op het gehalte antistoffen.  Dit bepaalt namelijk de kwaliteit van de biest. Vervolgens wordt het verwerkt tot een poeder dat eenvoudig op te lossen is in water.

Assortiment

Biestwinkel biedt diverse producten aan voor honden, katten, paarden en kleine huisdieren. Biest komt normaal gesproken van het moederdier. Soms is biest echter niet beschikbaar of is de kwaliteit van de biest laag. De pasgeborene krijgt in dat geval te weinig weerstand. Met de producten van Biestwinkel, waaronder Col-O-Horse, Col-O-Cat of Col-O-Dog, kun je de biest verrijken of geheel vervangen. Naast deze biestsupplementen biedt Biestwinkel ook twee andere producten aan: MSM 100% Puur en Rehydration.

Col-O-Horse, Col-O-Cat en Col-O-Dog

Deze producten zijn gemaakt van de eerste melk van het moederdier en zijn hierdoor rijk aan antistoffen. Deze stoffen zijn cruciaal voor de weerstand en de gezondheid van jouw dier. Het poeder is makkelijk oplosbaar in water en geschikt voor zowel jonge dieren als oudere dieren. Het ondersteunt de weerstand en de darmwerking.

Colostrum Therapie

Colostrum Therapie is geschikt voor honden, katten en andere kleine huisdieren. Dit product bevat biest en is tevens verrijkt met prebiotica voor een gezonde darmfunctie. Dit supplement bevat alle ingrediënten voor een goede darmwerking en een goede weerstand. Dit product is ook geschikt voor kleine huisdieren, zoals knaagdieren.

Biestwinkel Rehydration

Rehydration kan het verschil maken in de vochthuishouding van je dier. Pasgeboren dieren, maar ook oudere dieren, kunnen hier groot voordeel mee behalen. Dit product kan de vochtbalans bij uitdroging weer herstellen.

MSM 100% Puur

MSM 100% Puur is er voor honden/katten en paarden. Het ondersteunt een goede gewrichtsfunctie en het behoud van soepele gewrichten.