Service
Winkelwagen
Menu

Chipsi

Chipsi maakt fijne bodembedekkers die volledig bestaan uit hout- en plantenvezels. Chipsi vindt dat natuurlijke oplossingen altijd de beste zijn! Zo maakt Chipsi de bodembedekking van hout, cellulose, hooi, stro, maïs of hennep.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Wist je dat hout bijzonder effectief is als het gaat om vocht opnemen? Stro is juist erg geliefd bij de kleindieren om een fijn bedje van te maken. Verder bevat hooi juist alle belangrijke vitaminen die vooral erg gunstig zijn voor cavia’s en konijnen.

Bij Medpets vind je verschillende producten van Chipsi. Bekijk bijvoorbeeld eens de Chipsi Family. Deze korrels zijn gemaakt van 100% maïs en zijn erg eenvoudig in gebruik. Deze korrels zijn erg absorberend en kunnen tot wel 4 keer hun eigen volume aan vocht absorberen. Is jouw huisdier gevoelig voor stof? Bekijk dan de Chipsi Climate Floor. Deze bodembedekking is gemaakt van hennepvezels, waardoor het stofvrij is. De mat is 100% natuurlijk en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Tot slot vind je bij Medpets de Chipsi Nesting. Dit nestmateriaal is erg geschikt om een fijn nestje van te bouwen of gewoon om mee te spelen. De vezels zijn gemaakt van 100% organisch materiaal. Daardoor is dit nestmateriaal stofvrij. Deze vezels geven jouw kleine knager de mogelijkheid om een lekker nestje te bouwen, fijn te spelen, te graven of lekker aan te knagen.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Type benodigdheden
  • Productsoort
  • Prijs