Service
Winkelwagen
Menu

Kattennetten

Katten zijn echte verkennende avonturiers en klauteren graag overal in. Met een kattennet kan er met jouw kat niets meer gebeuren. Het kattennet is ideaal aan te brengen op balkon of terras. Op deze manier kan jouw binnenkat veilig van de buitenlucht genieten.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Een kattennet schermt een balkon of raam af en zorgt ervoor dat je kat veilig op het balkon of raamkozijn kan blijven zitten. Dit zorgt ook voor extra veiligheid, zeker bij hoge appartementen. Een bijkomend voordeel is dat je lieve huistijger niet naar het balkon kan springen van je buren. Een populair veiligheidsnet is het Nobby Kattennet voor op Balkon. Dit net wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen met instructies. Naast kattennetten bestaan er ook kattenrekken. Deze kattenrekken hebben eigenlijk hetzelfde doel, maar verschillen qua structuur. Een rek is namelijk gemaakt van kunststof en wordt vaak gebruikt bij kantelramen. Wanneer een raam gekanteld wordt, ontstaat er ruimte tussen het raam en de venster. Om dit gat op te vullen kan een beschermrekje geplaatst worden.

Bevestigingsmaterialen

Naast verschillende kattennetten heeft Medpets ook twee losse bevestigingsmaterialen in het assortiment om kattennetten gemakkelijk op te kunnen hangen. Een ander middel om dit te kunnen bewerkstelligen is met een telescoopstang. De telescoopstang van Trixie is een verstelbare bevestigingsstang die je gemakkelijk tussen twee muren kan bevestigen, zonder het gebruik van schroeven. Zo wordt het ophangen van kattennetten nog makkelijker!