Service
Winkelwagen
Menu

Dog Comets

Dog Comets zijn leuke speelballen in vrolijke kleuren voor jouw trouwe viervoeter. De ballen zijn gemaakt van stevig TPR rubber, waardoor ze haast onverwoestbaar zijn! Je hond kan er dus naar hartenlust op kauwen.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Deze speelballen zijn ideaal voor een uitdagend apporteerspelletje. De Dog Comets stuiteren alle kanten op, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor jouw harige vriend. Wist je dat de Dog Comets bovendien op water blijven drijven? Zo kun jij het gehele jaar door speelplezier beleven met je hond!

Soorten speelballen

Dog Comets zijn er in verschillende soorten en maten. De simpele, maar stevige Dog Comets Ball Stardust staat garant voor uren speelvertier. Wist je dat speelballen als de Dog Comets Stuiterbal en de Dog Comets Planets zelfs bijdragen aan een gezond gebit? Deze ballen hebben een bijzondere vorm en structuur en ‘masseren’ spelenderwijs de tanden en het tandvlees van jouw hond, waardoor de kans op tandplak en tandsteen verkleind wordt. Mag het voor jouw trouwe viervoeter allemaal iets uitdagender? De Dog Comets Pan Stars hebben de vorm van een football en stuiteren onverwachts in het rond.

Een multifunctioneel speeltje onder de Dog Comets is de Stuiterbal met Touw. Aan deze gave stuiterbal is een touw bevestigd, wat het zeer geschikt maakt voor zowel trek-, apporteer- en kauwspelletjes! Daarnaast zorgt het touw ervoor dat je niet steeds met je handen aan de (met kwijl besmeurde) bal hoeft vast te pakken.

Heeft jouw hond iets meer aanmoediging nodig om te spelen? De Dogs Comets Ceres Treat Locker zal ongetwijfeld de nieuwsgierigheid van je hond wekken! Vul dit speeltje met de favoriete traktatie van je viervoeter en laat het speelplezier beginnen!

Ballenwerper

Op de Dog Comets Ceres Treat Locker en de Dog Comets Pan Stars na, zijn alle speelballen van Dog Comets geschikt voor de Chuckit! Sport Ball Launcher. Met de ballenwerper kun je de bal nóg verder gooien, waardoor jouw harige vriend extra veel speelplezier beleeft aan het apporteerspelletje. Daarnaast is de ballenwerper ook ideaal voor jou als baasje. Dankzij dit speelgoed hoef je niet meer te bukken om de bal op te rapen. De ballenwerper heeft namelijk een handige ‘kom’ waarmee je de bal kan oppakken.