Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Happy Dog

De geschiedenis van Happy Dog en Happy Cat gaat terug naar de jaren ’50 van de vorige eeuw. Door de komst van een nieuwe techniek en modernere machines kon de familie Müller graanvlokken produceren. Samen met gedroogd vlees vormden de graanvlokken het eerste droogvoer voor honden.

Meer informatie

1 - 24 van 107 Producten

In de jaren die volgden, werd de voeding doorontwikkeld en ontstonden de merken Happy Dog en Happy Cat.

Droog- en natvoer voor alle levensfases

Dit droog- en natvoer is er voor honden van alle rassen en in alle levensfases. Naast voeding bevat het assortiment ook verschillende smakelijk snacks voor honden.

Happy Dog NaturCroq

Happy Dog NaturCroq is licht verteerbaar hondenvoer voor honden van alle leeftijden. Zo is de Happy Dog NaturCroq Active speciaal samengesteld voor actieve honden en de Happy Dog NaturCroq Senior juist speciaal voor oudere honden. Elke levensfase van een hond behoeft een andere energiebehoefte. Hierdoor is de energiebehoefte van NaturCroq aangepast op de behoefte van jouw huisdier. Verder bevat dit Happy Dog hondenvoer waardevolle dierlijke eiwitten en inheemse groene kruiden.

Happy Dog Supreme

De Happy Dog Supreme voerlijn is onderverdeeld in 4 verschillende voerlijnen, namelijk de Young, Fit & Well, Sensible en Mini. Op deze manier zorgt Happy Dog ervoor dat het hondenvoer zoveel mogelijk voldoet aan de behoeften van jouw trouwe viervoeter.

Happy Dog Sortiment

Happy Dog Supreme young

Happy Dog Supreme young is speciaal ontwikkeld voor de jongste viervoeters. Voor pups van 4 weken tot 6 maanden oud kan de Happy Dog Baby gevoerd worden. Daarna kun je overstappen op de Junior lijn. Dit voer bevat alle voedingsstoffen die jouw kleine pup nodig heeft om op te groeien tot een volwassen hond. Daarnaast vind je hier ook graanvrij voer en voeding met lam en rijst voor gevoelige pups.

Happy Dog Supreme Fit & Well

Happy Dog Supreme Fit & Well is geschikt hondenvoer voor volwassen en oudere honden. Dit voer is glutenvrij en bevat 5 dierlijke eiwitten. Deze evenwichtige voeding voldoet aan de voedingsbehoefte van jouw trouwe viervoeter. Het senior hondenvoer is speciaal voor oudere honden met een normale energiebehoefte. Is jouw hond juist erg actief en heeft deze een hogere energiebehoefte? Dan is de Fit & Well Sport geschikt voer! Ook voor honden met overgewicht kun je hier de juiste voeding vinden, namelijk de Fit & Well Light Calorie Control.

Happy Dog Supreme Sensible

Is jouw hond kieskeurig of heeft jouw dier een voedselintolerantie of allergie? Happy Dog Supreme Sensible is een speciale voerlijn van Happy Dog die zich richt op kieskeurige of gevoelige honden. In het voer zit hoogwaardig vlees of vis. In dit voer wordt een eiwitbron gebruikt die geschikt is voor honden met voedingsintoleranties. Hierbij kun je denken aan struisvogel, zalm, lam of konijn.

Happy Dog Supreme Mini

Voor de kleinste viervoeters heeft Happy Dog de Supreme Mini lijn. Dit hondenvoer is afgestemd op de behoeftes van kleine honden tot 10 kg. Zo is ook de brokgrootte aangepast, zodat jouw kleine maatje kan genieten van zijn maaltijd. Ook in deze lijn is er weer onderscheid gemaakt tussen verschillende voedingsbehoeftes en leeftijdsfasen. Zo zijn de Mini Toscana en Mini Africa geschikt voor de gevoelige fijnproevers.