Service
Winkelwagen
Menu

BioLife MD

Het kan erg vervelend zijn als een hond, kat of jij als baasje allergisch reageert op huisstofmijt, pollen, schimmels of allergenen van huisdieren. Deze invloeden van buitenaf kunnen allergische reacties veroorzaken als je ze inademt, zoals chronische neusslijmvliesontsteking, oogbindvliesontsteking, hooikoorts, niezen, piepende ademhaling, astma, eczeem en netelroos.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Voor het verwijderen van allergenen en het verminderen van allergische reacties heeft Bio-Life MD verschillende producten om bij te dragen aan het verminderen van allergische reacties.

Effectief voor mens en dier

Als baasje kan het erg vervelend zijn als je allergisch reageert op je lieve huisdier. Dit kan erg vervelend zijn, want jullie willen graag samen tijd doorbrengen. Zo is er voor het verminderen van allergische reacties bij mensen en dieren de PetalCleanse van Bio-Life voor honden en katten. De oppervlakte werkzame oplossing verwijdert allergenen en huidschilfers op de huid van honden, katten en kleine huisdieren. Deze allergenen en schilfers kunnen bij mensen allergische reacties kunnen veroorzaken.

Ga de strijd aan met allergenen

Om allergenen uit tapijt, beddengoed of kleding te halen is er Bio-Life WashCleanse wasmiddel voor in je wasmachine. Verder zijn er nog de Bio-Life AirCleanse en de Bio-Life HomeCleanse, waarbij de AirCleanse allergenen uit de lucht verwijderd en de HomeCleanse gebruikt kan worden om huisstofmijtallergenen in matrassen, banken en andere meubels en aankleding binnenshuis te neutraliseren.