Service
Winkelwagen
Menu

Voer voor Hobby kleinvee

Je vindt in deze categorie hoogwaardige kwaliteitsvoeding van Versele-laga voor jouw hobby kleinvee. De Country’s Best lijn bevat voer voor verschillende soorten kleinvee.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

OVI

Het OVI-gamma is speciaal gemaakt voor schapen. Naast gras en ruwvoer hebben schapen in bepaalde periodes ook krachtvoer nodig om in optimale conditie te verkeren. Het voederschema moet steeds worden aangepast aan de leeftijd, ontwikkelingsfase en het productieniveau. Naast Versele-Laga Country’s Best Ovi Allround 3 Pellet bied OVI ook Versele-Laga Country’s Best Ovimash 3 Muesli aan. Die bestaan uit korrels, mais- en gerstvlokken.

CAPRI

Naast de OVI lijn is er ook de CAPRI lijn van Country’s Best. Hieronder vallen herten en geiten. Geiten zijn van nature kudde dieren en zijn erg kieskeurig als het op voeding aan komt. Een smakelijke voeding is dan ook de basis van een goede gezondheid. Net zoals schapen en geiten zijn herten echte herkauwers. Hierin verschillen ze wel in vertering van de ruwe vezel. De stofwisseling van herten wordt sterk beïnvloed door de seizoenen. Herten hebben in de winter een stagnerende groei, onafhankelijk van het aangeboden voedsel. Gezien de grote overeenkomst met geiten, is het CAPRI voeder ook voor deze diersoort geschikt. Er zijn drie verschillende caprivoeders, Versele-Laga Country’s Best Caprifloc 2 MuesliVersele-Laga Country’s Best Caprina 3&4 Pellet of Versele-Laga Country’s Best Caprimash 3&4 Muesli.

HERBI

HERBI-gamma is een aanvullend diervoeder voor grote herbivoren zoals alpaca’s, lama’s, kamelen en kangoeroes. Lama’s en vooral alpaca’s zijn erg kieskeurig wat hun voer betreft. Ze zullen dan ook niet alle voeders even goed op eten. De voeding uit het CAPRI-gamma zijn ook voor dit type van dieren aanwezig.

Tip

Stel steeds vers water en ruwvoer zoals gras en hooi vrij ter beschikking.