Service
Winkelwagen
Menu

Kurgo

Het verhaal van Kurgo is begonnen in Vermont Amerika. Twee jongens die zijn opgegroeid als kinderen van twee retailers. Kitter & Gordie Spater hebben in de winkel van hun ouders geleerd om altijd de hoogste kwaliteit in huis te hebben en klanten zo goed mogelijk bedienen.

Meer informatie

1 - 22 van 22 Producten

Persoonlijke betrokkenheid

Die gedachte hebben de Spater broers meegenomen naar hun eigen merk Kurgo, altijd gemaakt volgens de hoogste normen, inclusief levenslange garantie. Kitter & Gordie Spater zijn tot de dag van vandaag nog altijd persoonlijk betrokken bij productontwerp, productie en klantenservice. Feedback van klanten kan er voor zorgen dat het assortiment verbeterd wordt. Echter was de focus op huisdieren niet vanzelfsprekend. Dit heeft Kurgo te danken aan hun hond Zelda. Zelda was de geliefde hond van Kitter, die altijd rechtop in de auto wilde zitten. Op een dag belandde de hond voorin de auto door een plotselinge stop. Dit inspireerde Kurgo om een product te ontwikkelen waarmee honden veilig in de auto konden zitten. Dit werd Kurgo’s eerste product, namelijk de Backseat Barrier. Vanaf dat moment werd het voor Kurgo duidelijk; zoveel mogelijk kwaliteitsproducten ontwikkelen om een reis veiliger en aangenamer te maken voor honden.

Veiligheid in de auto

Met de producten van Kurgo kun je jouw hond veilig meenemen in de auto. Het assortiment bestaat onder andere uit een autodeken, reismand en beschermende hoes voor de passagiersstoel. De Kurge Co-Pilot is een beschermhoes om de autostoel vrij te houden van hondenharen en vuil. De Wander Hammock beschermt de gehele achterbank tegen hondenharen en vuil. Zit jouw hond op de passagiersstoel? Dan kun je de Co-Pilot gebruiken. Deze hoes bedekt zowel de voor- als achterkant van de voorstoel en heeft aan de achterzijde een handig opbergvak. Voor kleine hondjes heeft Kurgo de Skybox Booster Seat. Deze reismand kan aan de hoofdsteun van de stoel bevestigd worden. Hierdoor hangt de mand hoog en kan jouw kleine hond tijdens de rit naar buiten kijken.