Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

P.L.A.Y. Pet

P.L.A.Y. staat voor Pet Lifestyle and You. Verwen je hond met de leuke en zachte knuffels van P.L.A.Y. De knuffels zijn niet alleen super schattig maar ook nog eens heel stevig.

Meer informatie

1 - 24 van 65 Producten

De knuffels van P.L.A.Y. zijn gemaakt van PlanetFill®. Dit is een niet-giftige, gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen zachte polyfiber. PlanetFill® is milieuvriendelijk en 100% wasbaar. P.L.A.Y.

Pluche American Classic Toys

Is jouw hond een échte foodie? Dan is de Pluche American Classic Toys net wat voor jouw hond. De collectie bestaat uit frietjes, een hamburger, een hotdog, een milkshake en een kippenpoot. Dat wordt zeker smullen! Alle knuffeltjes zijn voorzien van geluid voor extra speelplezier. De frietjes zijn los te halen van het frietbakje en de hamburger bestaat uit meerdere onderdelen.

Puppy Love Toy Set

Houd jij ook zoveel van je lieve hond? Uit het dan in deze super schattige pluche knuffels. De Puppy Love Toy Set collectie bestaat uit rozen, champagne en hartjes. De knuffeltjes zijn voorzien van een leuke piep. Daarnaast zien ze er natuurlijk super leuk uit!