Service
Winkelwagen
Menu

Dog Life

Dog Life is meer dan 15 jaar geleden opgericht en is nog steeds één van de meest succesvolle merken van James & Steel Ltd. James & Steel Ltd, de distribiteur van Dog Life, is opgericht door John James en sinds het begin was de missie om de beste kwaliteitsproducten te ontwerpen tegen een goede prijs.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Ze hebben bij James & Steel Ltd een passie voor het ontwerpen van nieuwe innovatieve producten, waar baasjes en huisdieren van kunnen genieten.

Producten Dog Life

Dog Life heeft verschillende producten, waaronder knuffels, veiligheidsproducten, trainingsspullen en poepzakjes. Medpets heeft ook verschillende artikelen van Dog Life in haar assortiment, waaronder de leuke Dog Life Sensory Buddies bal. Deze bal prikkelt de zintuigen van jouw viervoeter en is dus extra leuk om mee te spelen.

Kerst

Wil jij jouw trouwe viervoeter ook verwennen tijdens de kerstdagen? Ook voor tijdens Kerstmis kun jij jouw hond verwennen met iets lekkers. Medpets heeft verschillende leuke kerstspullen van Dog Life in haar assortiment, zoals leuke kerstsokken met lekkere snacks. Of ga jij jouw viervoeter verrassen met een leuke rendierknuffel?

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Type benodigdheden
  • Prijs