Service
Winkelwagen
Menu

Op reis en onderweg - Hond

Of je nu met de auto onderweg bent of aan het wandelen bent, veiligheid staat voorop! Daarom vind je in het assortiment van Medpets verschillende (veiligheids)producten welke handig zijn voor in de auto of voor onderweg. Zo zijn er verschillende producten om je dier veilig te vervoeren in de auto, lampjes voor in het donker, reismanden, fietskarren en nog veel meer!

Meer informatie

1 - 24 van 182 Producten

Veiligheid in de auto

Als je samen met je viervoeter gaat reizen in de auto, wil je dat natuurlijk op een veilige manier doen. Medpets heeft verschillende accessoires voor in de auto. Zo is de Happy Ride Tagalong Pet Booster Seat een fijne autostoel voor jouw huisdier. In dit autozitje kun je je hond veilig vervoeren. Verder zorgt deze Pet Seat ervoor dat jouw hondje lekker buiten kan kijken tijdens het rijden. Daarnaast zijn er beschermdekens- of hoezen die de auto beschermen tegen haren, krassen, vieze luchtjes en vlekken. Andere producten die in de auto handig in gebruik zijn, zijn onder andere de autogordel voor honden, het universele autorek en de autostoel voor honden.

Veiligheid op de fiets

Fiets jij graag en wil je op een veilige manier je huisdier meenemen? Dat kan met verschillende fietsmanden of speciale fietsbeugels voor honden. Een fietsmand is gemakkelijk op de fiets te plaatsen, zodat je een hond van een klein ras hier gemakkelijk in kunt vervoeren. Ben jij het baasje van een grote hond? Dan kan de Altranet Fietsbeugel Dogrunner erg handig zijn! Met de Dogrunner van Altranet kan jouw hond naast de fiets lopen zonder dat de lijn verstrikt raakt in de spaken of zich om de trapper wikkelt.

Fietskar

Om je huisdier op een luxe manier te vervoeren heeft Medpets verschillende fietskarren, waaronder de Trixie Hondenfietskar en de Duvo+ Fietskar. Deze handige karren kun je achter de fiets plaatsen, zodat je samen op pad kunt gaan met je hond. Wat een luxe!

Zichtbaarheid in het donker

In het donker wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn om veilig deel te nemen aan het verkeerd. Zo kun je kiezen uit verschillende lampjes die aan de riem of halsband van de hond bevestigd kunnen worden. Zichtbaarheid in het donker door middel van een lampje is zowel voor de hond als voor jou erg belangrijk.

Voor onderweg

Medpets heeft verschillende accessoires die handig kunnen zijn als je samen met je huisdier op pad gaat. Zo zijn er verschillende voerbakken, drinkbakken- en flessen die ideaal te gebruiken zijn tijdens wandelingen, trainingen, vakanties of voor gebruik in de auto en tijdens een tussenstop onderweg.