Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Mikki

Mikki lanceert in 1984 haar allereerste reeks verzorgingsproducten, gemaakt door trimmers, voor trimmers. Sindsdien neemt Mikki het voortouw op het gebied van de ontwikkeling van kwaliteitsproducten.

Meer informatie

1 - 24 van 54 Producten

Mikki is vanaf begin af aan al favoriet bij professionele trimsalons; nu streeft zij ernaar om deze professionele kwaliteit voor ieder honden- of kattenbaasje beschikbaar te maken. Het trimmerk is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten om het verzorgen van jouw huisdier nog gemakkelijker te maken.

Voor alle rasvormen- en groottes

Het assortiment van Mikki wordt nog steeds uitgebreid met trainings- en verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik. Daarbij wordt rekening gehouden met een breed scala aan rasvormen- en groottes, want Mikki weet dat één maat of variant niet genoeg is en niet (bij) elk huisdier past. Zo biedt het trimmerk uiteenlopende, professionele artikelen aan, van nageltangen en loopsheidbroekjes tot hondenschoenen.

Verschillende vormen van verzorging

Een van de vele verzorgingsproducten die Mikki aanbiedt is de Mikki Vlooienkam. Dit handige fijngetande kammetje met handvat is ideaal om jouw kat of hond te beschermen tegen vlooien. Met deze vlooientang kun je diep tot in de vacht doordringen, waardoor zowel de vlooien als de eitjes van de vlo worden aangepakt. Doordat de eitjes mee verwijderd worden weet je zeker dat de vlooien wegblijven. De vlooienkam komt in een klein en groot formaat.

Een ander product van Mikki welke we graag willen uitlichten is de Mikki Nageltang. De nageltang is verkrijgbaar in vier verschillende, professionele ontwerpen. Zo kun je altijd een ontwerp kiezen wat bij jouw huisdier past. De nagelknipper bevat een handige veiligheidsstop, die de kans op snijwondjes verkleint. Daarnaast zorgen de kwaliteitsmesjes voor een precieze snede in één vloeiende beweging.