Service
Winkelwagen
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Anti-schrokbak voor honden

Is jouw hond een snelle eter? Dan kan een anti-schrokbak de oplossing zijn! Deze speciale voerbakken helpen jouw hond met langzamer eten. Hierdoor genieten ze meer van hun eten en hebben ze minder stress. Met unieke patronen en structuren in de bak, vertragen onze anti-schrokbakken het eettempo van jouw hond. Dit bevordert niet alleen een gezondere spijsvertering, maar het voorkomt ook mogelijke verstikkings- en maagproblemen die kunnen ontstaan door te snel eten.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Verschillende soorten schrokbakken

Lik mat: Een lik mat helpt niet alleen tegen schrokken, maar kan ook helpen tegen verveling van jouw hond. Vul de mat met droge brokjes, pindakaas, yoghurt of andere smakelijke traktaties en geef jouw viervoeter de kans om ervan te genieten door het rustig op te likken. Dit helpt jouw hond om rustiger te eten, zorgt ervoor dat hij langer bezig is en biedt tegelijkertijd een leuke bezigheid.

Anti-schrokbak: Een anti-schrokbak, zoals die van District 70, heeft unieke patronen en structuren in de bak, die het eettempo van jouw hond vertragen. Door deze slimme vormgeving wordt jouw hond gestimuleerd om zijn brokken op een rustiger tempo te eten. Deze verandering in eetgedrag draagt niet alleen bij aan een gezondere spijsvertering, maar maakt ook de maaltijden interactiever voor jouw viervoeter.

Speelmat: Met de Speelmat kan jouw hond doormiddel van het oplossen van puzzels een beloning krijgen. Verstop lekkere snoepjes in deze speelmat en laat jouw hond zelf op zoek gaan naar de snoepjes. Een Speelmat daagt jouw hond uit om zijn denkvermogen te gebruiken terwijl hij zoekt naar de verstopte traktaties.

De voordelen van langzamer eten

Langzamer eten biedt verschillende voordelen voor honden:

  1. Verbeterde spijsvertering: Wanneer honden langzamer eten, kauwen ze beter op hun voedsel. Dit bevordert een effectievere spijsvertering doordat voedsel beter wordt afgebroken en gemakkelijker verteerd kan worden.
  2. Voorkomt verstikkingsgevaar: Honden die te snel eten, lopen het risico om zich te verslikken of te stikken. Langzamer eten vermindert dit gevaar aanzienlijk, waardoor de kans op spijsverteringsproblemen of medische noodgevallen afneemt.
  3. Vermindert de kans op maagklachten: Snel eten kan leiden tot maagklachten, zoals braken of een opgeblazen gevoel. Een rustiger eettempo vermindert de kans op deze problemen, waardoor honden zich comfortabeler voelen na de maaltijd.
  4. Gewichtsbeheersing: Honden die langzamer eten, hebben meer tijd om te registreren dat ze vol zitten. Dit kan helpen overeten te voorkomen en bijdragen aan het behoud van een gezond gewicht of gewichtsverlies indien nodig.

Het aanmoedigen van langzamer eten bij honden draagt bij aan hun algehele welzijn, verbetert de spijsvertering, vermindert gezondheidsrisico’s en draagt bij aan een gelukkig, tevreden huisdier.