Service
Winkelwagen
Menu

Josera

Diervoeding met passie, dat klinkt goed toch? Josera is een merk dat al meer dan 80 jaar gespecialiseerd is in eersteklas voeding voor dieren. Wanneer je besluit om je huisdier te voeren met de voeding van Josera kun je er verzekerd van zijn dat je diervoeding met passie krijgt. Josera creëert hoogwaardige voeding voor honden en katten en hun verscheidenheid aan producten biedt premium voeding voor onze viervoeters in al hun levensfases.

Meer informatie

1 - 24 van 35 Producten

Productontwikkeling

Voeding die past bij de individuele behoefte van jouw huisdier. Dát is waar Josera voor staat. Hoogwaardige voeding moet buiten lekker smaken, ook zeer licht verteerbaar zijn en voldoen aan de individuele behoefte van jouw huisdier. Om dit voor elkaar te krijgen werkt er een team van professionele experts aan de ontwikkeling van de hoogwaardige formules voor de voeding van Josera. De nieuwste wetenschappelijke onderzoeken worden geïntegreerd in de ontwikkeling van deze voeding.

Josera hondenvoer

Er is Josera hondenvoer voor elke hond. Voor de kieskeurige eters is Josera Optiness een goede keuze. Heb je een jonge hond die nog moet groeien? Dan kun je kiezen voor Josera KidsJosera Sensiplus is ook voor dieren met een gevoelig spijsverteringsstelsel een goede lichte voeding. Speciaal voor de kleinere rassen is er Josera Mini Junior. Bekijk al het Josera hondenvoer direct bij Medpets!

Josera kattenvoer

Naast hondenvoer, vind je ook Josera kattenvoer in het assortiment. Josera kattenvoer is verkrijgbaar in zowel natvoer als droogvoer en voor verschillende levensfasen. Daarnaast bevat Josera kattenvoer geen tarwe, soja, suiker en zuivel. Er wordt alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige ingrediënten en er vinden kwaliteitscontroles plaats. Zo geniet jouw kat van hoogwaardig kattenvoer!

De beste ingrediënten

Om de beste kwaliteit te behalen is het nodig om met buitengewone zorgvuldigheid de beste ingrediënten te kiezen. Josera legt de nadruk op duurzaamheid en hoogwaardige diervoeding op elk gebied. De productie vindt plaats in eigen land en met lokale producten. Dit houdt de transportwegen kort wat weer goed is voor het milieu. Elk product van Josera wordt geproduceerd in samenwerking met specialisten en is samengesteld uit ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit houdt in dat Josera geen gebruik maakt van tarwe, soja, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook wijst Josera genetisch gemodificeerde grondstoffen volledig af. Om dit te garanderen worden de grondstoffen voortdurend gecontroleerd in het laboratorium en behartigt Josera een betrouwbare en langdurige relatie met haar leveranciers.

Producten

Josera biedt een breed assortiment aan dierenvoeding aan. Elke voeding is aangepast op de individuele behoefte van jouw dier. Heeft je kat bijvoorbeeld een voedselintolerantie? Dan kan Josera Cat Marinesse Kattenvoer wellicht oplossing bieden! Voor de actievelingen onder ons, of dit nu een kat of een hond is, heeft Josera een voeding speciaal aangepast op de energiebehoefte van jouw dier. Voor katten is er dan Josera Cat NatureCat Kattenvoer en voor honden is er dan JosiDog Active. Ook is er voeding speciaal voor kleine hondenrassen zoals JosiDog Mini en kleine volwassen katten zoals Josera Cat Culiness Kattenvoer. Zo heeft Josera ook snacks zoals de Josera Loopies met lam smaak en nog talloze andere producten!