Service
Winkelwagen
Menu

Sureflap

Dr. Nick Hill uit Cambridge kwam erachter dat ongewenste buurtkatten via het kattenluik zijn huis binnenkwamen. Dat was niet alleen vervelend voor hem zelf, ook zijn kat Flipper werd er erg nerveus van. Hij ging op zoek naar een oplossing.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Dr. Hill wilde Flipper liever geen halsband laten dragen en daarom ontwikkelde hij een revolutionaire technologie. Hij bedacht dat de microchip van zijn huisdier gebruikt kon worden als elektronische huissleutel. Zo kreeg zijn geliefde huistijger Flipper exclusieve toegang tot zijn huis en werden ongewenste gasten buiten gehouden. Na 3 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling werd het merk SureFlap geboren.

Exclusieve toegang voor jouw huisdier

Zit je op de bank tv te kijken, komt ineens de kat van de buren via het kattenluik naar binnen. Met de SureFlap kunnen alleen jouw dieren naar binnen en blijven ongewenste gasten buiten. Het systeem van dit luik werkt op de chip van jouw huisdier. Wanneer hij niet gechipt is, kun je een SureFlap RFID-Penning aan de halsband hangen. Wanneer de sensor in de SureFlap de chip of penning herkent, gaat het luik open en kan jouw huisdier naar binnen.

Voor katten én honden

Kleine honden passen ook gemakkelijk door kattenluiken, daarom heeft SureFlap het SureFlap Microchip Huisdierluik ontwikkeld. Dit luik is iets ruimer dan het originele Microchip Kattenluik waar SureFlap ooit mee begon. Heb je meerdere dieren in huis? Bekijk dan ook eens het SureFlap DualScan Kattenluik.

Het is mogelijk om de SureFlap luiken in de deur, glas en in de muur te installeren.

Automatisch voeren

In 2014 werd het assortiment van SureFlap uitgebreid met de SureFeed. Dit handige voersysteem werkt net als het huisdierenluik met de chip of penning van jouw huisdier. Deze voerbak voorkomt dat huisdieren elkaars voer opeten. Dit kan van pas komen wanneer jouw dieren verschillende soorten voer krijgen. De SureFeed voerbak is ook verkrijgbaar in een versie die voor alle dieren opent: de SureFeed Afsluitbare Voerbak.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Productsoort
  • Prijs