Service
Winkelwagen
Menu

Buster

Buster is één van de bekende merken van Kruuse. Kruuse is een leverancier in de veterinaire sector. Het biedt kwalitatieve veterinaire oplossingen, producten en kennis die helpen bij een goede gezondheidszorg voor dieren.

Meer informatie

1 - 16 van 16 Producten

Producten

Orthopedisch matras: de Memory Foam bed is een orthopedisch hondenmatras, waar tevens een beschermhoes voor verkrijgbaar is. De ligkern bestaat uit een schuimmatras. Deze vulling past zich aan de vorm en lichaamstemperatuur van je hond aan. Hierdoor neemt de druk op de wervelkolom en de gewrichten af.

Interactief speelgoed: Buster heeft interactief speelgoed om jouw hond uren speelplezier te geven. Zo is de Buster Activity Mat een speelkleed waaraan diverse speelactiviteiten bevestigd zijn. De Buster Dog Maze is een anti-schrokbak, ontworpen als doolhof. Zo moet jouw hond met zijn tong de brokjes naar de uitgang duwen. Zo is hij actief bezig en kan het schrokken voorkomen worden.

Bescherming: in het assortiment heeft Buster verschillende producten ter bescherming van je dier, waaronder een bodysuit, beschermkraag, reflectiehes, hondenlaars en muilkorf.

Benodigdheden: om het geven van medicatie makkelijker te maken, heeft Buster een pillenschieter en een tabletvergruizer. Zo kun je de tabletten makkelijk vermalen en toedienen.

Supplementen: de VitalChew van Buster is een supplement voor honden ontwikkeld door dierenartsen. Het bevat wetenschappelijk bewezen werkzame ingrediënten en visolie met een specifieke samenstelling omega 3-vetzuren. De concentratie EPA en DHA vetzuren zijn aangepast aan de conditie of levensfase van je hond. Zo zijn er 4 varianten met de juiste verhouding EPA en DHA. EPA vetzuren dragen bij aan de ontwikkeling en onderhoud van gewrichten en botten en een gezonde huidfunctie. DHA ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen, een gezonde huid, cardiovasculaire gezondheid en gezonde ogen. Dankzij een gepatenteerde technologie kunnen olie- en wateroplosbare ingrediënten goed worden gemengd in één capsule. VitalChew capsules geef je in de voerbak, door het eten of als een dagelijks snoepje.