Service
Winkelwagen
Menu

Supreme Petfoods

Twintig jaar geleden introduceerde Supreme Petfoods het allereerste specialistische konijnenvoer in Europa. Sindsdien is het assortiment continu uitgebreid. Tegenwoordig maakt Supreme Petfoods uitgebalanceerde voeding om het welzijn van knaagdieren en konijnen te bevorderen.

Meer informatie

1 - 24 van 24 Producten

Daarbij wordt in samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten grondig onderzocht wat de behoeftes zijn van kleine huisdieren. De productiemethoden van Supreme Petfoods voldoen, voor zover mogelijk, aan dezelfde normen als die voor het bereiden van voedsel voor mensen.

Je vind bij Medpets gezondheidsvoeding, maar ook snacks en bodembedekkers van Supreme Petfoods!

Supreme Science Selective

Eén van de meest bekende voedingen van Supreme Petfoods is de Supreme Science Selective voerlijn. Sommige huisdieren eten alleen de lekkerste hapjes uit hun gemengde voer; we noemen dit verschijnsel selectief eetgedrag. Dat is niet alleen zonde van het voer, maar jouw huisdier loopt zo ook noodzakelijk voedingsstoffen mis. De Science Selective voeding lost dit probleem op door alle voedzame ingrediënten samen te brengen in één smakelijk brokje. Zo bevat iedere brok 100% van de voedingsstoffen die je kleine huisdier nodig heeft. Er zijn voedingen van Science Selective voor jouw konijn, cavia, hamster, fret, chinchilla, degoe, muis en rat.

Supreme Science Selective Naturals

Supreme Petfoods heeft bovendien de Supreme Science Selective Naturals uitgebracht, in vier verschillende smaken. Deze gezonde snacks, waaronder de Supreme Science Selective Naturals Meadow Loops, zijn geschikt voor je cavia, konijn, chinchilla of degoe. De Naturals zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en hebben een hoog vezelgehalte. Daarnaast bevatten ze geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleurstoffen.