Service
Winkelwagen
Menu

Benodigdheden voor vogels

Ben jij de trotse eigenaar van een of meerdere vogels? Dan kun je in deze categorie terecht voor alle benodigdheden, accessoires en toebehoren die jouw geliefde dier nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan bodembedekking, nestmateriaal, speeltjes en voer- en drinkbakjes. Maar natuurlijk ook middelen om het verblijf van je vogel netjes te houden en sprays die het verenkleed in topconditie houden.

Meer informatie

1 - 24 van 125 Producten

Voor het verblijf

De vogelkooi of volière van je vogel voorzien of uitbreiden met accessoires? Medpets heeft een divers assortiment benodigdheden voor vogels, waarmee je een compleet en gezellig verblijf kunt creëren voor jouw vriend.

Om te beginnen zul je een voer- en drinkbakje nodig hebben. Kies iets wat eenvoudig te bevestigen is in de kooi en waar jouw vogel gemakkelijk bij kan. Duvo+ heeft een groot aanbod voer- en drinkbakjes in verschillende maten en soorten. Om ervoor te zorgen dat het verblijf van je vogel schoon en droog blijft, is een goede bodembedekker een must. Esve Corbo Bodembedekking is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, zeer goed absorberend, sluit vieze luchtjes af en praktisch stofvrij. Verder zijn er zitstokken, nestmateriaal en vermakelijke speeltjes, zoals de Happy Pet Bird Toy om de kooi helemaal compleet te maken. Wanneer het tijd is om het verblijf van je vogel te reinigen, kun je een schoonmaakmiddel als Capturine Pets Bio-Cleaning gebruiken.

Ter verzorging

Medpets heeft een selectie producten die jou kunnen helpen bij het verzorgen van je vogel. Zo is er de Oropharma Jungle Shower, een spray die je kunt vernevelen over het verenkleed van je vogel. De spray, op basis van aloë vera, reinigt de veren en de huid. Wil je je vogel beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals ongedierte als insecten en mijten? Denka U-2 OP Spray kan onder de vleugels en in de nek aangebracht worden. De werkzame stoffen in U-2 helpen onder andere tegen bloedluizen, vedermijten en muggen. Je vind hier ook badzouten, nagelschaartjes en meer.

Bekijk alle benodigdheden voor vogels snel op Medpets.nl!