Service
Winkelwagen
Menu

AA

AA-Vet heeft een breed assortiment van veterinaire producten, zoals diergeneesmiddelen, supplementen, dieetvoeders, disposables, hechtmaterialen en facilitaire producten. Nieuwe producten worden voortdurend ontwikkeld.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

AA-Vet

AA-Vet probeert zich te onderscheiden met nieuwe producten.

Producten

Supplementen

AA-Vet heeft voornamelijk producten voor honden, katten en paarden. Het assortiment bestaat onder andere uit supplementen ter ondersteuning van de darmwerking, maar ook voor de blaas en de gewrichten.

Ogen en oren

AA-Vet heeft een oogreiniger en oogzalf met vitamine A ter verzorging en reiniging van de ogen. Het assortiment bevat ook een oorreiniger, die de oren verzacht van honden, katten en kleine huisdieren.

Medische benodigheden

Het assortiment van AA bevat verschillende medische hulpmiddelen, waaronder beschermkragen. Een kraag is ideaal als jouw hond of kat niet aan de huid mag likken, bijvoorbeeld na een operatie.

Verzorgingsproducten

AA heeft verzorgingsproducten ter ondersteuning van de huid en de hoeven. Zo ondersteunt AA Xcema Care de huid wanneer deze overgevoelig is en is AA Laurierzalf geschikt voor de versterking van de hoeven.