Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Account

Informatie over (de voordelen van) het aanmaken van een account en het wijzigen van je gegevens.

Mijn medpets.nl

Bij Medpets.nl kun je eenvoudig en snel een gebruikersaccount aanmaken. De voordelen van een account zijn dat je bestelhistorie geregistreerd wordt en worden de adresgegevens van je laatste bestelling automatisch geladen als je ingelogd een bestelling plaatst. Deze gegevens kun je natuurlijk nog wel aanpassen, mocht dat nodig zijn. Ten slotte kun je als je inlogt in je account de status van je huidige bestelling inzien.

Mijn gegevens wijzigen

Op de pagina Mijn Account kan je inloggen in je account en je naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen. Je adresgegevens kun je op die plaats niet wijzigen. Wanneer je echter ingelogd een bestelling plaatst, dan worden automatisch de adresgegevens van je laatste bestelling geladen en kun je deze eventueel aanpassen.

Nieuwsbrief

Wij versturen maximaal twee keer per week een nieuwsbrief. Hiervoor schrijft onze dierenarts tweewekelijks een column waarin zij steeds een ander onderwerp gerelateerd aan de gezondheid van je huisdier behandelt. Als nieuwsbriefabonnee ben je bovendien als eerste op de hoogte van aanbiedingen, acties en nieuwe producten in ons assortiment. Via de box op de homepage kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Via een link in de nieuwsbrief kan je je op elk gewenst moment afmelden en zal je de nieuwsbrief niet meer ontvangen.