Service
Winkelwagen
Menu

Doils & Catoils

Ben je op zoek naar een voedingssupplement voor jouw trouwe viervoeter? Doils & Catoils heeft verschillende aanvullende diervoeders voor jouw hond of kat. De producten van Doils & Catoils zijn geconcentreerde visolie waaraan een hoge dosis aan vitamine E is toegevoegd. Alle oliën van Doils & Catoils zijn rijk aan omega-3 vetzuren.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

De olie

De olie van Doils & Catoils wordt uit diepzeevissen gehaald, zoals ansjovissen en sardines. Deze visjes worden gevangen aan de Zuid-Afrikaanse en Peruaanse kust. De diepzee-vissoorten die worden gebruikt, worden gevangen zonder dat het toekomstige behoud van de soorten in gevaar worden gebracht. Doils & Catoils hanteert veel zuiverheidsnormen, waardoor zij hogere eisen stellen dan de gewoonlijke normen voor veterinaire olie. De olie is makkelijk te doseren en kan gemakkelijk over het voer worden gegeven. Door de verfijnde smaak accepteert jouw hond of kat het vaak makkelijk. Voor honden is er Doils en voor katten is er Catoils.

Doils voor honden

Doils is speciale olie die geschikt is voor honden. Elke olie heeft weer een andere functie. Zo draagt de Doils Joint bij aan het behoud van soepele spieren. De Doils Skin zorgt er juist weer voor dat de vacht en huid van jouw hond goed ondersteund wordt. Tot slot draagt de Doils Vital bij aan de algehele conditie van jouw hond.

Catoils voor katten

Doils heeft ook Catoils, dit is speciale aanvullende olie voor over het diervoeder van katten. De speciale olie voor katten heet Catoils. Voor katten is de Catoils Vital een geschikte olie die een bijdrage levert aan een gezonde huid, soepelheid en conditie.