Service
Winkelwagen
Menu

Curver

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

De producten van Curver Petlife zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zodat jij het beste kunt aanschaffen voor jouw lieve huisdier. De producten van Curver Petlife variëren van comfortabele slaapmanden tot functionele voedselcontainers.

Comfortabel slapen

Met de bedden van Curver Petlife bied jij jouw hond of kat een heerlijke ligplaats. Het multifunctionele Bunkbed heeft twee verdiepingen en is geschikt voor katten en kleine honden. Het onderste deel van het Bunkbed is tevens als reismand te gebruiken. De meeste manden worden geleverd met een kussen, waardoor jouw huisdier comfortabel kan liggen.

Opbergen

Ook voor het opbergen van het voer van jouw huisdier heeft Curver een handige en eenvoudige oplossing. In de voedselcontainers kun je het voer luchtdicht bewaren waardoor het langer vers blijft en voedingsstoffen behouden blijven. Er zijn opbergboxen voor zowel honden als katten. Aan de bovenkant van de containers zit een handige deksel, zodat je dagelijks gemakkelijk voer uit de container kunt halen. De containers zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Op reis

Mocht je een keer op reis gaan en wil je het voer van jouw huisdier goed bewaren? Dat kan met de Curver Petlife Food Travelkit. Deze speciale driedelige set kan luchtdicht worden afgesloten. In de Travelkit kun je gemakkelijk brokken en water meenemen voor onderweg.