Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Apotheek Kat

In de apotheek van Medpets vind je een groot assortiment medicijnen en voedingssupplementen voor je kat. Denk aan middelen om te beschermen tegen parasieten, maar ook ondersteunende voedingssupplementen bij verschillende aandoeningen. Kijk snel verder!

Meer informatie

1 - 24 van 734 Producten

Vlooien en teken

In de categorie vlooien en teken vind je producten waarmee je je kat kunt beschermen tegen vlooien en teken. Denk aan spot on pipetten, sprays en halsbanden. Vergeet daarbij ook de omgeving niet! Hier vind je ook producten waarmee je vlooien en teken kunt verwijderen, zoals een vlooienkam en tekenpen.

Ontworming

Om je kat vrij te maken van wormen is het nodig om je huisdier met regelmaat te ontwormen. Dit kan met behulp van een pasta, tablet of een druppel in de nek. Ook zijn er middelen om je kat minder aantrekkelijk te maken voor darmparasieten.

Medicijnen en supplementen

Helaas kan de gezondheid van je kat vragen om ondersteunende maatregelen in de vorm van medicijnen of supplementen. Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld supplementen om een gezonde huid, vacht, blaas, nieren, lever en maagdarmkanaal te ondersteunen. Ook vind je supplementen ter ondersteuning van de ouderdom. Overleg altijd met je dierenarts of een supplement de beste ondersteuning geeft voor jouw huisdier.

Vitamines en mineralen

Elke kat kan weleens extra ondersteuning gebruiken in de vorm van vitamines en mineralen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met vaak specifieke ondersteuning bij bepaalde klachten, zoals niesziekte bij katten.

Angst, gedrag en stress

Helaas hebben katten regelmatig klachten die te maken hebben met angst, gedrag of stress. Denk aan dementie, vuurwerkangst of stress gerelateerde blaasklachten. In deze categorie vind je supplementen die bij verschillende klachten kunnen ondersteunen.

BARF

Als je er voor kiest om je kat BARF te voeren, dan is het belangrijk dat de voeding met de juiste supplementen wordt aangevuld. Hier vind je een compleet overzicht.

Probiotica en weerstand

Probiotica en weerstand ondersteunende supplementen kunnen de gezondheid van je kat ondersteunen of bevorderen. Zeker na periodes van ziekte met medicijngift of diarree kunnen probiotica helpen om de darmgezondheid van een kat te ondersteunen. Bij chronische ziektes kunnen klachten soms worden verminderd door de weerstand blijvend te ondersteunen. Overleg met je dierenarts de beste optie voor jouw kat.

Medische benodigdheden

Rondom een behandeling of operatie kan het nodig zijn om gebruik te maken van specifieke hulpmiddelen, denk aan een beschermend shirt of een kraag, maar ook wondzalf of verbandmiddelen. Deze vind je hier.

Vuurwerkangst

Veel katten hebben last van vuurwerkangst. Supplementen kunnen je kat rond de jaarwisseling ondersteunen. Overleg met je dierenarts wat de beste supplementen zijn voor jouw kat.

Heb je vragen over de toepassing van producten uit onze apotheek? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.nl.