Service
Winkelwagen
Menu

Animonda

Animonda zet de katten en honden echt in het middelpunt. Met hoogwaardige vlees- en visproducten worden er heerlijke delicatessen gemaakt voor jouw kat.

Meer informatie

1 - 24 van 66 Producten

Alle producten van Animonda zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Dit om voor zoveel mogelijk huisdieren het natuurlijke dieet na te maken. Zo krijgt jouw kat altijd de beste natuurlijke ingrediënten van Animonda. Animonda heeft de dierenvoeding ook gebaseerd op de leeftijd van jouw huisdier. Zo is het voer onderverdeeld in baby, kitten, adult en senior. Het complete Animonda merk heeft al zijn voer onderverdeeld in 6 verschillende submerken. Zo hebben ze Animonda Vom Feinsten, Carny, Rafine, Milkies, GranCarno en Integra.

Animonda Vom Feinsten

Vom Feinsten is rasspecifiek voer voor honden en katten van grote en kleine rassen. Van deze rassen is bekend dat ze vaak veeleisend en kieskeurig zijn. Deze behoefte past perfect bij de hoge standaard van de voedingsproducten uit de Vom Feinsten voerlijn van Animonda. Dit voer heeft een voortreffelijke smaak, geselecteerde 100% natuurlijke ingrediënten, geen smaakversterkers/soja/suikers en bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Een populaire droogvoer van Vom Feinsten is de Animonda Vom Feinsten Deluxe Grandis. Dit droogvoer is heerlijk voer voor katten van grote rassen. De brokken zijn groter en ruwer waardoor het de eetsnelheid van je kat kan verminderen.

Carny

De Carny lijn van Animonda is gespecialiseerd in verse, vlezige ingrediënten zoals hart, longen, lever, vis of zeevruchten. Katten zijn namelijk van nature kieskeurige carnivoren en kunnen niet voor de gek gehouden worden in termen van kwaliteit. Vele vitale voedingstoffen kunnen katten niet krijgen uit plantaardige ingrediënten. Het voer uit de Carny lijn is een bron van natuurlijke voedingsstoffen met de typische natuurlijke smaak voor je kat. Een populaire voeding uit deze voerlijn is de Animonda Carny Adult. Dit natvoer heeft alle bovenstaande facetten en is gericht op de wat oudere katten. De proteïne in dit voer ondersteunen de spieren van je oudere kat.

Rafiné

Katten zijn kieskeurige eters en dat vertaald zich door in de verfijnde voedingsbehoefte. De Rafiné lijn is gespecialiseerd in verschillende natvoer bereidingen. Zo bestaat deze lijn uit heerlijke stukjes vlees in saus of gelei of uit een zacht smakende vleespaté of knapperige droge delicatessen. Rafiné van Animonda zijn heerlijke delicatessen voor je lieve kat. De Animonda Rafiné Soupé Adult zijn heerlijke zakjes natvoer met smakelijke brokjes in saus.

Milkies

De Milkies lijn van Animonda is een natuurlijke, licht verteerbare en glutenvrije snack of voor je kat. Deze snacks kan je los geven of als aanvulling op voer en drinkwater. Deze Milkies zijn 100% natuurlijk en zullen ervoor zorgen dat je hond gaat genieten. Medpets heeft vloeibare Milkies en knapperige Milkies snacks met vloeibaar melk aan de binnenkant.

Grancarna

Grancarno is een voerlijn met alleen maar vers vlees, zoals alle honden het graag willen. Ingrediënten zoals het hart, de longen, en de lever zitten in het voer. Deze ingrediënten zijn aangevuld met essentiële mineralen en vitaminen. De Grancarno lijn is als het ware de Carny lijn, alleen dan voor honden.