Service
Winkelwagen
Menu

Ferplast

De oprichter van Ferplast wilde al jong een ambachtsman zijn. In 1966 begon hij met het maken van vogelkooien voor jagers met geplastificeerd draad.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Op dat moment geloofde nog niemand in het product. Toen bleek dat dit vakgebied beperkt was, werden de vogelkooien voor jagers al snel vervangen door kooien voor kanaries en andere huisvogels. Ferplast begint dan zelf plastic onderdelen te maken, zoals kooibodems, voerbakjes en zelfs enkele accessoires voor honden en katten.

Vanaf dan gaat het snel: in de jaren 80 begint de export naar het buitenland en opent Ferplast commerciële vestigingen in Europa. In de jaren 90 wordt een plastic afdeling geopend voor de productie van accessoires voor allerlei soorten huisdieren. Ferplast bevat nu ook accessoires voor honden, katten, vogels en kleindieren. In 2004 bieden zij een compleet assortiment aan voor aquariumliefhebbers.

Inmiddels is Ferplast uitgegroeid tot een succesvol Italiaans familiebedrijf met zo’n 4000 artikelen voor allerlei soorten huisdieren. De producten zijn van hoge kwaliteit; elke stap van het productieproces wordt enthousiast gevolgd, van het idee tot de realisatie ervan. Ferplast investeert in onderzoek en innovatie. Zo biedt het bedrijf de meest geavanceerde oplossingen voor een goede relatie tussen jou en je huisdier.

Kleindieren

Bij Medpets vind je verschillende producten van Ferplast voor kleindieren als hamsters en muizen. Zo kun je volledig ingerichte kooien vinden (zoals de gave Ferplast Hamsterkooi Olimpia), maar ook accessoires en benodigdheden waarmee je de kooi van je kleindier nog verder kunt uitbreiden. Wanneer je jouw kleine huisdier wilt transporteren, is het handig om goed voorbereid te zijn. De Ferplast Aladino is een kunststof vervoersbox speciaal voor kleindieren als muizen, ratten, chinchilla’s, gerbils, cavia’s, hamsters en fretten.

Honden en katten

Wil je je kleine hond meenemen op de fiets? Bekijk dan de Ferplast Fietsmand Atlas Bike. Is jouw hond een echte sportieveling? Ferplast heeft een tweetal sets waarmee je uitdagende hindernisparcoursen voor je hond kan uitzetten: de Ferplast Agility Circle en de Ferplast Agility Jump. Heb jij een echte buitenkat? De Ferplast Cosmic Outdoor is een kattenbak ontwikkeld voor gebruik buitenshuis.

Tuindieren

Vind jij het ook een genot om dieren in de tuin om je heen te hebben? Ook daarvoor heeft Ferplast verschillende artikelen! Hier kun je terecht voor het Ferplast Vleermuishuisje en de Ferplast Nest Fun huisjes voor tuinvogels.