Service
Winkelwagen
Menu

Croozer

Croozer is een Duits bedrijf dat al 25 jaar fietstrailers produceert. In de jaren 90 zette Andreas Gehlen het bedrijf op, dat nu een grote speler is in de fietskarrenmarkt.

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

Croozer staat bekend als een premium merk waar veiligheid voorop staat. Het assortiment van Croozer bestaat uit honden- en kinderfietskarren. Zelfs voor je bagage heeft Croozer een speciale fietskar!

Bij Medpets vind je de hondenfietskar van Croozer! Dus pak je graag de fiets en zou je het liefst jouw hond altijd meenemen? Dan is de Croozer Hondenfietskar een prefecte oplossing. De Croozer Hondenfietskar is een aanhangwagen voor achter de fiets, waarin je jouw hond gemakkelijk mee kan nemen als je erop uitgaat. Deze fietskar is geschikt voor middelgrote en grote rassen, alsmede zieke honden en puppy’s. Door de grote deuropening kan jouw hond gemakkelijk instappen en dankzij de antislip mat is de fietskar zeer veilig. De vloer is gemaakt van hard plastic, wat de Croozer Hondenfietskar heel stevig maakt. De kar is voorzien van een open zonnedak met rits, waardoor jouw hond tijdens de rit naar buiten kan kijken. Verder heeft de Croozer Hondenfietskar een achterlicht, wat ervoor zorgt dat je ook ’s avonds een rondje kunt fietsen met jouw hond. Als je uitgefietst bent, zorgen de parkeerremmen ervoor dat de fietskar niet wegrolt. Het opbergen van de fietskar is heel eenvoudig door het telescopische vouwsysteem.

Croozer verkoopt hun fietskarren niet zelf. Ze hebben partners over heel de wereld, waarvan Medpets er een is. De Croozer Hondenfietskar is bij Medpets verkrijgbaar in drie verschillende maten: L, XL en XXL. Er wordt 10 jaar garantie gegeven op het veiligheidsframe en drie jaar op de gehele trailer. Maat L is verkrijgbaar in het ananasgeel, maat XL in het lichtgroen en maat XXL in het dennengroen.