Service
Winkelwagen
Menu

Lex & Max

Bij Lex & Max ontwerpen en produceren ze met zorg en passie producten voor honden en katten. Ze proberen zich te onderscheiden op het gebied van kleur, kwaliteit, trends, betaalbaarheid en in het bieden van een breed assortiment.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

Comfort staat hoog in het vaandel bij Lex & Max, maar ook de kwaliteit en de looks van de producten. Ze hebben een testpanel die de producten uitgebreid en zorgvuldig testen. Vervolgens worden de producten, waar nodig nog aangepast. Op deze manier kunnen ze de beste kwaliteit bij Lex & Max bieden. Zo proberen ze te blijven innoveren en nieuwe kwalitatieve producten te kunnen bieden aan alle honden- en kattenbaasjes.

Een aanwinst voor je interieur

Naast dat je trouwe hond of kat heerlijk kan genieten van een comfortabel plekje, is het ook fijn als de honden- of kattenmand bij je interieur past. Bij Lex & Max zijn de looks van de producten ook erg belangrijk. Daarom bieden ze een breed aanbod met verschillende patronen, kleuren en designs. Zo heb je bijvoorbeeld de Lex & Max Paris Hondenmand en de Lex & Max Delfts Blauw Hondenmand. Ook hebben ze de Lex & Max Chicago honden- en kattenmand. Zo kan je altijd iets vinden wat bij je interieur en huisdier past!