Service
Winkelwagen
Menu

Bonpard

Bonpard heeft verschillende soorten dieetvoer ontwikkeld voor jouw paard of pony. Het doel van Bonpard is om kwetsbare paarden en pony’s zo goed mogelijk te ondersteunen met dieetvoer en een goede voerstrategie. Bonpard is constant bezig met onderzoek om alle kennis toe te passen in de producten van Bonpard. Elke voersoort richt zich op een specifiek probleem. Hieronder vind je per product een korte beschrijving:

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

  • Bonpard Colon: Dit dieetvoer draagt bij aan een gezonde darmflora en een goede hoefkwaliteit. Dit voer is erg geschikt voor paarden die last hebben van koliek of chronische hoefbevangenheid. In deze voeding zitten veel vezels en weinig suikers en zetmeel.
  • Bonpard Senior: Dit dieetvoer is speciaal samengesteld voor oudere paarden of pony’s. Het voer is gemakkelijk verteerbaar en is rijk aan mineralen, sporenelementen en vitamines. Eet jouw paard liever slobber? Meng dit voer met water en laat het even afkoelen. Je kunt deze voeding zowel droog als als slobber geven.
  • Bonpard Non-Obesitas: Weegt jouw paard net iets teveel? Bonpard Non-Obesitas is geschikt voer voor paarden met (licht) overgewicht. Deze paardenbrokken hebben een hoog eiwitgehalte en juist een laag energiegehalte. De eiwitten in dit voer dragen bij aan het voorkomen van verlies van spiermassa.
  • Bonpard Muscle: Wanneer jouw paard last heeft van spierbevangenheid of als jouw paard snel mager wordt, kan Bonpard Muscle jouw paard ondersteunen. Dit dieetvoer heeft een hoog vetgehalte en een laag zetmeelgehalte. Door de Omega 3- en 6-vetzuren wordt het immuunsysteem van jouw paard ondersteund.
  • Bonpard Mare & Foal: Is jouw merrie drachtig of heeft ze net een veulentje gekregen? Bonpard Mare & Foal is speciaal krachtvoer dat belangrijke vetten bevat, die fungeren als een goed verteerbare energiebron. Deze brokken dragen bij aan een gezonde melkproductie.
  • Bonpard Mobility: Heeft jouw paard last van koliek, verstoppingen of harde mest? Bonpard Mobility draagt bij aan een goede werking van de dunne darm. Hierdoor voorkom je dat de dikke darm verstopt raakt.

De Bonpard Dieetvoeder en speciaalvoeders voor paarden zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik na een diagnose door een dierenarts en onder begeleiding van een dierenarts.

Dieetvoeding voor paarden bestaat uit een combinatie van:

  • De juiste hoeveelheid dieetvoeding
  • De juiste hoeveelheid geschikt ruwvoer (gras, hooi of kuilvoer)
  • Advies over de voerfrequentie en voerhoeveelheden en een bewegingsadvies op maat.