Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Clickers, target sticks en fluitjes

Met een clicker, of klikker, voor honden kun jij jouw hond trainen door zijn gedrag te associëren met een gebeurtenis in de omgeving. Een clicker is een doosje met een plaatje erin dat een click produceert. Hiermee kun je jouw hond dus gewenst gedrag aanleren. Mocht je meer informatie willen over het trainen met een clicker kun je het blogartikel Clickertrainng bij de hond op onze website raadplegen. Mocht je je nou afvragen welke clicker jij het beste kunt kopen of welke klikker voor honden nu het beste is, zullen we je hier wat meer informatie geven!

Meer informatie

1 - 21 van 21 Producten

Original clicker

De original clicker is een plastic doosje met een aluminium plaatje erin. Dit plaatje kun je met je duim indrukken waardoor het plaatje naar beneden gaat. Wanneer het weer omhoog komt hoor je een luide klik. Vaak hebben deze clickers een ijzeren ringetje waarmee je hem om een elastiekje kunt hangen. Dit kun je vervolgens om je pols bevestigen. Ook kun je hem aan je sleutelbos hangen. Medpets verkoopt verschillende van deze original clickers zoals de Nobby Clicker en de Trixie Basic Clicker in de vorm van een hondenbrokje en in verschillende kleuren.

De Ring Clicker

De Ring Clicker voor honden werkt in principe hetzelfde als de original clicker. Er zit hem enkel een verschil in design en gebruiksgemak. Deze clickers zijn vaak ergonomisch. Ze beschikken over een rubberen ring aan de achterkant waarmee je de clicker gemakkelijk om je ringer kan schuiven. Hiermee heb je meer grip en kun je hem sneller en effectiever inzetten wanneer dit gewenst is.

De Hunter Clicker is extra handig omdat hij over een lang koord beschikt dat je kan vastmaken aan bijvoorbeeld je jas of je pols. Op deze manier raak je de clicker niet snel kwijt! Ook heeft deze handige honden klikker een soort balletje om te klik mee te veroorzaken.

Soft clicker

Sommige honden hebben een overgevoelig gehoor en vinden de, soms harde, klik van de clickers onprettig. Dit betekend echter niet dat je met deze honden niet de clickertraining kunt volgen. Voor deze honden zijn er speciale soft clickers zoals de Trixie soft clicker. Soft clickers zijn afgesteld op de gevoelige oren van je hond en veroorzaken een subtiele klik. Er bestaan ook clickers waarbij je de hardheid van de klik kunt instellen. Hiervoor is de Clix Multi-Clicker heel handig.