Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Antelope

Is jouw hond een echte avonturier en survivalt hij het liefst de hele dag in het bos? Geef je trouwe viervoeter Antelope!

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

De voedingen van Antelope liggen dicht bij de natuur en brengen jouw dier ‘Back to the Roots’. Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden van alle rassen.

Vers vlees

Honden zijn van nature vleeseters. De voedingen van Antelope bevatten daarom vers vlees van hoge kwaliteit. Op deze manier geef jij jouw viervoeter niet alleen een smakelijke, maar ook een uitgebalanceerde maaltijd.

Graanvrij

Granen behoren van nature niet tot het dieet van de hond en veel honden hebben dan ook problemen met het verteren ervan. De voedingen van Antelope bevatten om deze reden geen granen, maar enkel ingrediënten die bijdragen aan een evenwichtige energievoorziening!

Natuurlijke ingrediënten

Antelope houdt van een actieve levensstijl en het buitenleven en is daarom gemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten, zoals groenten, fruit en kruiden.

Gezond

De brokken bevatten zalmolie en prebiotica ter ondersteuning van huid, vacht en een gezonde darmflora.

Hypoallergeen

Door het gebruik van slechts één eiwitbron, zijn de voedingen van Antelope bijzonder geschikt voor honden met een voedselallergie of voor honden die gevoelig kunnen reageren op voedingen.