Service
Winkelwagen
Menu

Easypets

Easypets staat voor gemak en eenvoud in het houden van een huisdier. Zij produceren gemaksproducten voor jou en je viervoeter van hoge kwaliteit. Met Easypets maak jij het jezelf en jouw hond nog makkelijker!

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Maak bijvoorbeeld gebruik van de Easypets Trainingspads. Hiermee train jij gemakkelijk en hygiënisch de zindelijkheid van jouw pup of hond. Ook zijn deze Pads geschikt voor (incontinente) honden en andere dieren die binnen hun behoefte doen. De Easypets Padhouder is ideaal om te gebruiken bij de zindelijkheidstraining van jouw pup! Plaats de trainingspad in de padhouder met klemmen die alles mooi op de plek houden. De padhouder is voorzien van een rubberen antislip laag, hierdoor blijft hij goed op zijn plek staan.

Voor katten heeft Easypets de Classic Houtkorrels Kattenbakvulling. Dit is een milieuvriendelijke en stof- en bacterievrije kattenbakvulling die vocht ontzettend snel opneemt. Hiermee krijg je een hygiënische en schone kattenbak binnen een paar tellen.. De hoge kwaliteit aan gerecycled hout is stuifvrij en heeft dankzij een speciaal droogproces een perfecte absorberende werking. Deze houtkorrels ruiken heerlijk fris en werken neutraliserend op vieze luchtjes.